Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Éppen időben.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Televan74
nagyúr
Nagyon várom már.Tavaly előrendeltem.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
LobiDrg
aktív tag
Zsìr Màjusig meg is lesz az upgrade A GTA V is jöhetne màr pc-re :/
-
oriic
HÁZIGAZDA
Eddig nem annyira érdekelt, most ez a trailer felcsigázott. Jöjjön csak.
Live-Die-Respawn
-
RaZroX
addikt
Azt hittem jobban rágyúrnak a grafra.. GTA V szerintem sokkal szebb mint ez.
Ettől függetlenül nagyon várom már.This is the way
-
xtremez
aktív tag
Kíváncsi vagyok rá játékmenet vajon fog e többet mutatni mint az eddigi sandbox címek. Régi gépes megjelenés nem biztató..
-
wolfman
veterán
Végre egy story trailer, nem egy 'fúdeiszonyatjólesz ez a játék, remélem már előrendeltétek, hát nézzétek azokat a HD effekteket' előzetes!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
kona005
senior tag
Viszlát szóbeli érettségi
-
WonderCSabo
félisten
Jól néz ki, de azért közel sem annyira, mint amennyire beetették a népeket (engem is) az E3-on anno. Ez a játék egyike azoknak, amit én is várok, nagyon kíváncsi vagyok rá mit sikerült kihozni ebből a játékmenetből.
-
seederking
őstag
válasz WonderCSabo #15 üzenetére
A járművek fizikájára leszek még nagyon kiváncsi...
-
xtremez
aktív tag
Remélem a next gen és a pc-s verzió minimum olyan lesz mint a 12-es E3-on, sőt mivel 2 év eltelt akkor sokkal jobban..
-
gyuromoj
veterán
válasz seederking #13 üzenetére
Sajnos semmit nem tudok, csak tippelek.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
-
mentoloshypo
senior tag
PS4: 1080p/30fps
Xbox One: 960p/30fps -
gyuromoj
veterán
válasz mentoloshypo #21 üzenetére
-
huskydog17
addikt
Nem véletlen, ugyanis úgy tűnik, hogy az Ubi drasztikusan lebutította a grafikát és a fizikát a 2012-es E3 demo-hoz képest.
Az ubi megint eljátssza ugyanazt, mint anno a Far Cry 3-nál? Ott is az E3-mas demóknál lenyűgöző volt a grafikai részletesség, de a megjelenésre abból nem sokat láthattunk. Erre gondolok.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
huskydog17
addikt
válasz huskydog17 #24 üzenetére
Kis korrekció:
A 2014 márciusi gameplay videó, ahol sokan butított grafikát és fizikát véltek felfedezni, kizárólag a PS4 verzióra vonatkozik, de a 2012-es E3 demó az akkori PC verziót demonstrálta. Tehát nincs is értelme összehasonlítani a dolgokat, nem tudni, hogy jelenleg hogy fest a PC verzió.Ami még új információ a játékkal kapcsolatban, hogy kiderült a hivatalos minimális gépigény. E szerint az alábbiakra lesz szükség, ha el szeretnénk indítani PC-n a játékot:
CPU: Core 2 Quad Q8400 (2,66 GHz) vagy AMD Phenom II X4 940 (3 GHz)
VGA: DirectX 11-et (Shader Model 5.0) támogató VGA, legalább 1 GB VRAM-mal
RAM: 6 GB
Hang: DirectX 9 kompatibilis hangkártya
HDD: 25 GB
OS: 64 bites Windows (Vista vagy újabb) -> OS-t ugyan konkrétan nem említettek, de a RAM követelmény alapján evidens, hogy nem lesz 32 bites támogatás.Az Ubi PR menedzsere.Tessa Vilyn azt állítja, hogy semmilyen butítást nem hajtottak végre a programon. Ez végül is hihető, hiszen a mostani gameplay a PS4 verziót mutatta be, míg a 2012-es E3 bemutató az akkori PC verziót. Lehet, hogy a PS4 alapból is a kezdetektől gyökeresen eltért a PC verziótól látvány téren. Szóval a játékosok innentől csak reménykedhetnek, hogy valóban nem történt butítás PC fronton. Reméljük!
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
gyuszaa
őstag
Hónapok óta ezt a pillanatot várom.
-
WonderCSabo
félisten
válasz huskydog17 #25 üzenetére
Ez bűzlik, hiszen miért nem a legjobb (PCs) verzióval demóznak, ha tényleg lényegesen jobb mint a PS4?...
-
Televan74
nagyúr
válasz WonderCSabo #27 üzenetére
Mert PS4 -s verzióból kell a legtöbb példányban eladni(és fognak is).
-
huskydog17
addikt
válasz WonderCSabo #29 üzenetére
Igen, jelenleg meglehetősen ellentmondásos információkat adtak ki. Most csak úgy tudnák tisztára mosni magukat, ha megmutatnák a jelenlegi, legfrissebb PC verziót is és ha az valóban úgy néz ki, ahogy a 2012-es E3 demóban, akkor igazat mondanak. Azonban mivel erre nagyon kicsi az esély, így meg kell várni a megjelenést, de én személy szerint erősen kételkedem benne, hogy azt kapjuk, amit először mutattak. Nekem valamiért az az érzésem, hogy ugyanazt el fogják játszani megint, mint anno a FC3-mal.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Televan74
nagyúr
válasz WonderCSabo #29 üzenetére
Mondjuk nekem mindegy hogy néz ki PC -n, én úgy is azon játszom majd vele.
Lehet PS4 -n szebb, azért mutogatják azt. Nem tudni.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Csak engem nem érdekel a grafika? Ronda nem lesz. A játékmenet és a tartalom nagysága jobban érdekel engem.
May the Force be with you!
-
xtremez
aktív tag
válasz huskydog17 #30 üzenetére
Mérhetetlenül nagy pofátlanság lenne ha egy 2 éves!!! szintet nem tudnának ma hozni konzolon és pc-n, de legalább pc-n.
-
Def26
félisten
Ilyen volt-ilyen lett rovatunk.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
melega
őstag
Ennek a játéknak a bejelentését én is nagyon vártam, hiszen már decemberben előrendeltem a Konzolvilágtól. A Watch dogs trailer nagyon elnyerte a tetszésem.
Alig várom, hogy játszhassak vele.
A másik témám:
Más a Gta 5 bejelentését is várja, de nekem azt mondta a Gamersroom, lehet, hogy év végér fogja bejelenteni a kiadó, a Rockstargames. -
Televan74
nagyúr
válasz WonderCSabo #36 üzenetére
Lehet hogy ezért halasztották el az eredeti kiadási dátumot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest