- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Novemberi hardverkavalkád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
meglátjuk, meddig tart ki az innovációjuk.
közel 1 évig használtam iphone-t, nemrég adtam el. színvonalban erőset esett, én nem éreztem semmivel jobbnak egy jó androidnál, vagy wp-nél. persze flagship, sok app, de arra, amire én használom, semmi extra. sokkal jobban örültem volna egy vezeték nélküli töltésnek, vagy egy erősebb akkunak. ráadásul az apple ökoszisztémája tényleg átlagembereknek van kitalálva, nem IT-közelieknek. nekem sokminden volt benne átgondolatlan, strukturálatlan, "intuíció" alapú.
egyébként persze, az iphone nagy durranás volt, ahogy az ipad is. csak ezek más kifulladtak, és látva, hogy a 3x-os árért (én legalábbis) nem azt kaptam, amire számítottam, vissza is étrtem a WP-hez.
szerintem az apple termékei szuper termékek, de erősen túlárazva. ilyen termék-életciklus mellett meg ez inkább luxus.
-
Tin
veterán
elsőre nagyon "just works" az iphone, de amikor elkezded használni, és látod, hogy mi minden maradt ki belőle, bizonyos dolgok mennyire logikátlanok, és ehhez képest az őszi ios kb tavaszra lesz stabil, akkor azért úgy az ember már átgondolja, miért is fizetett ennyit.
mindegy, ez hosszú beszélgetés lenne, és nem is vezetne sehová, ez csak egy vélemény. meg egyébként is, tényleg úgy gondolom, hogy az iphone egy szuper készülék, az ios meg egy jó oprendszer, nekem csak a 3x-os ár az, amennyivel nem tartom jobbnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Novemberi hardverkavalkád
- További aktív témák...
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Pro M1 12.9" 5gen 1TB 16gb ram
- Huawei Mediapad T5 tablet 10" 3/32GB
- BONTATLAN Új Ipad 2022 10th Minden szín 1 év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Alaplap, vagy akksi hibás Pocketbook Era-t vagy InkPad 3-at keresek
- Szinte Új iPad 9 64GB Wifi, 26.06.22. Apple gar., Bomba Áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest