- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
Jött tegnap előtt egy 452 megás javítás. T-mobilos vagyok. Ez mit javíthat, talán a gyors merülést?
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
ImACeltic
őstag
Milyen power bankot ajánlotok egy S6-os telefonhoz? Mekkorát, milyen márkát?
-
ImACeltic
őstag
Sziasztok!
Edzett üveget szeretnék venni az S6-osomra, mivel a jelenlegi sikeresen megvédte a kijelzőt egy pofára eséskor, de a saját kárára. Jelenleg egy matt Xprotector van rajta, 0.33 millis, de ez a matt dolog annyira nem jött be mert kicsit elszemcsésítette a kijelző tisztaságát. Pár hét alatt megszokta a szemem és utána már nem foglalkoztam vele, de amikor felraktam eléggé zavaró volt.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen ezdett üveget tudtok javasolni? Sima, nem matt Xprotectort, vagy esetleg ebay-ről egy olcsóbbat? Haverom mondta a Nillkin márkát: [link]
Én pedig találtam még ezt a kettőt: [link] [link]
Esetleg van tapasztalatotok valamelyik térmekről? Melyiket javasoljátok?
EDIT: Spigen Tough Armor tokom van, ha ez számít.
[ Szerkesztve ]
-
ImACeltic
őstag
Ha csinálok egy factory resetet majd a 7.0-ra való frissítés után akkor az alkalmazásaim mellett a képeim, zenéim, filmeim is oda lesznek?
-
ImACeltic
őstag
válasz icemad #33522 üzenetére
Persze, vágom, hogy nem sok idő felrakni PC-re a cuccokat csak nem tudtam, hogy ez a reset pontosan hogyan is működik. Szemezgetek az S8-al, de ha nem ruházok be rá akkor megcsinálom ezt a factory resetet.
Mit gondoltok, megéri S6-ról S8-ra váltani? Ha veszek is S8-at, több, mint valószínű részletre venném. Valamint esetleg tudja itt valaki, hogy a platina kártyámmal, illetve a pontjaimmal jogosult leszek-e valamiféle kedvezményre ha új telót veszek? (Telekom)
-
ImACeltic
őstag
Van jelenleg egy Next S díjcsomagom, de váltani fogok majd mert nem beszélek ennyit.
Mobil S-t néztem helyette ez "80 perc vagy SMS" 2K/hó-ért, valamint 4GB netet + 4K/hó-ért.
[ Szerkesztve ]
-
ImACeltic
őstag
válasz no more #33531 üzenetére
Nyilván jobb mindenben, az igazi kérdés, hogy annyival faszább-e, hogy megéri kiadni +200K-t vagy fizetni 24 hónapon keresztül majdnem 10K-t?
Eddig afelé húzok, hogy megveszem. Nagyon vonz az elvileg jóval jobb kamera, írisz szkenner, HDR-es kijelző és a kinézet elsősorban. Már csak az akksi idejére vagyok nagyon kíváncsi.
-
ImACeltic
őstag
Megjelenéskor megvett Galaxy S6 128GB-os modell, kiváló állapotban eladható 100K-ért? (+ Spigen Tough Armor és edzett üveg)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest