- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomee007007
őstag
válasz tomee007007 #22986 üzenetére
Kipróbáltam hogy a chrome-ot beraktam Olvasás üzammódba. Nem tudom próbáltátok e már,én csak annyi különbséget vettem észre hogy minimumra veszi ilyenkor a fényerőt és kb 25-30%-al jobban fogyaszt
-
tomee007007
őstag
Mostanában felfigyeltem, ha chrome-mal netezek az nagyon sokszor nem jelenik meg az aksihasználat kijelzőidő kijelzésénél...ti is tapasztaltatok ilyet?
-
tomee007007
őstag
válasz adequate_cou #23281 üzenetére
De
-
tomee007007
őstag
válasz Arolotifar #23532 üzenetére
Én is ezen az állásponton vagyok.
Bár olvastam a Note 4 tesztjét. Amin nagyon megakadt a szemem az az üzemidő: a tesztelő ezt írja, hogy "laborkörülmények között" 12 óra netezést tud közepes fényerőn egy feltöltéssel...a Note 3 max 7-8 órát bírna így az eddigi tapasztalataim alapján... -
tomee007007
őstag
válasz mrbigfoot #23539 üzenetére
1. Természetes, hogy a "szűz" készülék jobban bírja, mint a "belakott". Belakás után, kb 1 hónapos korában készítettem egy kis tesztet a fogyasztásról, azzal össze tudod hasonlítani az adataidat...ha érezthetőbben jobban merül, akkor viszont valami program beragadt.
A tesztet itt találod.
Ezeket az értékeket így 2,5 hónapos korában is tartja.
Azt vedd figyelembe hogy a készülék 35%-os töltöttség elérésékor gyorsabban merül, főleg készenlétben.2. A kolléga előttem jól írta, de ez a lekicsinyítés nekem szinte mindig csak akkor sikerül ha pont nem akarom
-
tomee007007
őstag
válasz Parallaxis #23706 üzenetére
Aksi/kijelzőidőben van számottevő különbség?
-
tomee007007
őstag
válasz Tav-Csoves #23801 üzenetére
Többet is próbáltam de mindegyikkel csak a baj volt.
-
tomee007007
őstag
válasz P.Joe80 #23911 üzenetére
Fájlkezelő: a TC nem igazán működik 4.4-en, így a gyárit használom (bár ha jól tudom van ami még kezeli)
Navigáció: ha offline-t szertnél, akkor tegyél egy próbát a nokiás Here bétájával. Nem teszteltem, de sok jót nem hallottam róla. Én a Sygic-et használom, szinte mindig van valamilyen akció, de így sem túl olcsó, bár nagyon jó. Online navira teljesen jó a gyári Térképek.
PDF: nálam tökéletes az előre telepített Polaris Office 5 (ha nincs a telódon, a Galaxy Store-ból le tudod szedni ingyen). Ha kifejezetten ebook olvasót keresel, akkor a Moon Readert ajánlom.
Zenelejátszó: nekem a gyári tökéletesen megfelel.
Film: a gyári videólejátszó nem játszik le mindent, arra az MX Player-t használd. -
tomee007007
őstag
válasz Something_ #23952 üzenetére
Újonnan kb 170-180.
Ha 130-135 között meghírdeted, az reális szerintem. -
tomee007007
őstag
válasz hurenzon #23967 üzenetére
Nézegettem a hardveraprón, vegyes a kép, 110-130 között árulják az ilyen állapotúakat (azért még 3 hete 110-115-ért mentek a függőek, 130 alatt nem is nagyon volt független, hibátlan állapotú, de mindegy, nyílván kijött a Note 4, estek az árak valamelyest).
Feldohatja irányárban 130-ért, akinek kell, úgy is alkudni fog.... -
tomee007007
őstag
válasz Parallaxis #23996 üzenetére
A Note 4-nél nekem is a QHD felbontással van bajom...de nem az általad leírtak (természetesen az is jogos), hanem az aksi fogysztás. Nyilván az soc is szerepet játszik, de nagyobb részt a kijelző... nekem anno a Note II pl. játékoknál legalább 20%-al kevesebbet fogyasztott, mint most a Note 3-nál...gondolom hasonló differencia van a 3-4 közott is a QHD kijelző miatt.
De a trendet követni kell, megy a pixelháború, a Note 5 biztosan 4K-s lesz
-
tomee007007
őstag
válasz Arolotifar #24002 üzenetére
Vagy 8K
-
-
tomee007007
őstag
OTG kábelt használ egyébként valaki?
-
tomee007007
őstag
Érdekes jelenségre lettem figyelmes az utóbbi 2 hétben:
Ugye 35%-os aksiállapot alatt már gyorsabban merül a teló, főleg 20-35% között. Nálam készenlétben kb 6 óránként merül 1 %-ot (adatkapcsolat nélkül). 20-35% között mondjuk ennek simán a duplája a merülés. Viszont az utóbbi két hétben drasztikusan merül ebben az intervallumban: nagyjából 2-3 óra alatt lemegy 35%-ról 20-ra (utána visszaáll a normál merülési intenzitás). Egyébként nem merül jobban a teló, csak ebben a tartományban...egyszerűen nem jövök rá mi miatt lehet ez...Találkoztatok már ezzel?
-
tomee007007
őstag
válasz Peterson_ #24276 üzenetére
Nálam mondjuk így is elmegy 4-5 napot 4-5 óra kijelző idővel, aminek a nagy része játék (az elején nekem is simán megvolt a 6 óra kijelző idő, igaz 2 nap alatt, mondjuk ez még sztem ma is menne de azért a játékok zabálják az aksit)....mondjuk netkapcsolat csak napi 1-2 órát van max belőve.
Tehát nem panaszkodom, csak érdekes a jelenség
Mindegy, lassan érik egy visszaállítás, ha majd valamikor kapunk netén egy frissítést, akkor megejtem. -
tomee007007
őstag
válasz vrgkrisztian #24292 üzenetére
Android/data mappában nincs benne a játék mappája?
-
tomee007007
őstag
válasz vrgkrisztian #24294 üzenetére
Akkor már nehezebb az ügy...nincs felhő mentés a játékban???
-
tomee007007
őstag
válasz eladogeppc #24315 üzenetére
Attól is függ, mennyire van belakva a készülék
Készenlétben átlag 6-7 óránként merül 1%-ot.Itt írtam egy részletezést a Note 3 aksi fogyasztásáról, ezzel össze tudod hasonlítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Túra és kirándulás topic
- Autós topik
- Google Wear OS (Android Wear) okosórák topicja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest