Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nokia-lányka

    tag

    válasz Piero89 #8941 üzenetére

    Csak simán az Alkalmazásokon belül a "Futó alkalmazásokat" szoktam megnézni. Ott erőszakkal be lehet zárni az alkalmazásokat.
    2-3 naponta a Feladatkezelőben lelövök minden alkalmazást (a RAM-kezelőben). Ez lehet, hogy hiba, de ha jól gondolom, akkor ez minden alkalmazást bezár és ami kell neki, azt újra megnyitja. Kedves tőlem tapasztaltabb Androidosok! Ugye ezzel nem okozok galibát a telefonban? :U
    A régi telefonomat (2.1-es android volt rajta) 2-3 naponta simán kikapcsoltam, de itt az ikonok sorrendje felborul, így meg kell gondolni egy ilyen újraindítást.

    Ha pedig lassulást érzek, akkor a Marketnek, Origónak stb. alkalmazásoknak a Gyorsítótárát szoktam üríteni (ez a Letöltött/Összes alkalmazáson belül van, az adott alkalmazásra koppintva). Ezzel sok hely felszabadul, de ez már más téma.

    Tonnni1: Az adatforgalom ki-bekapcsolását a kikapcsológomb hosszú megnyomásával vagy a Beállítások - Vez.nélküli és hálózatok - Mobilhálózatok - Csomagkapcs. haszn. kikapcsolásával érheted el. Ha jól tudom, akkor a "Csak 2G hálózat" annyit jelent, hogy nem használja a gyors adatforgalmat. (Megerősítést vagy cáfolatot ismét az "öreg rókák" adhatnak. :D )

Új hozzászólás Aktív témák