Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
papi77
addikt
Szvsz max 40-et érne!
Az első: NOKIA 1611
-
olanor
tag
Ahhoz képest hogy ez az "alsó / olcsó" kategória , az árán annyira ez nem érződik.
-
Vicoo
senior tag
A képeken elég durva a bórús ég, mmint szépen megörökítette a gép,de a fal szép sárgájából vakító mararint csinált... Ráadásul 50000 ezért? OKé hogy nem zenefon, de azért ez a 30 szám/lista elég gáz... Anyám e250-jében is szembesültem vele,nem akartam hinni a szememnek,nem beszélve arról hogy a képeket akkor is a telefonmemóriába menti ha van benne memóriakártya,és ez megváltoztathatatlan Ebben a telefonban is így van?
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Nagyon furcsa volt az idő amikor azokat a képeket csináltam, jégeső volt borús éggel, de arra a falra vakítóan sütött a nap. Szóval elég jól lekapta a gép, a dinamikatartomány korrekt egy ilyen kis optikától. Egyébként ez tudja a képeket kártyára is menteni.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
mrlujoak
veterán
Az utolsó, telefonnal lőtt képen, a két KAS-ból az egyik még tuti megvan! Ott lapul a hűtőmben.
Jó a kompozíció... 3 Sony Ericsson, 1 Nokia, két KAS...
A kicsikéim is celebek lehetnek pár napra.A telóval kapcsolatban annyit, hogy a kijelzője szép fényes - jó, eleve sötét környezetben volt szerencsém nézni - és a fogása eszméletlen jó, köszönhető a hátlap kétoldalán végigfutó lekerekítésnek.
mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
hemaka
nagyúr
Kár, hogy ennyibe kerül, pedig szivesen pályáztam volna egy ilyenre, már herótom van a 2telefontól.
Nem is csinál rossz képeket, láttam már ettől jóvan trébbeket is.[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
brd
nagyúr
A szokásos gyökér Samsung tulajdonságok, 4 MB Java, a menügomb az agysérülteknek való beépített "böngészőt" indítaná el, ha hagyná az ember (amúgy mi az a WAP? életemben nem használtam még - költői kérdés, nem kérek választ - ), az MP3 lejátszó kritikán aluli, nincs értelmes hangszínszabályzó, kicsi a kijelző (bár a használható képességeihez elég), lassú a kezelése (és gondolom a JAVA-s játékokat is lassan futtatja, ahogyan a többi Samsung), mégis, 1 A/h-s akku-val 1-2 napot képes működni, úgy elszúrták a fogyasztását. Tehát >50k-ért kapunk egy lassú, butácska, gyakran töltendő telefont aminek egyetlen előnye van: 2 SIM-et kezel. Zsíííííííííííííír...
The only real valuable thing is intuition.
-
brd
nagyúr
Csak a miheztartás végett: nekem Samu D600-am van, már jó ideje.
Egy (kettő) RF fokozat meg nem fogyaszt annyit (csak Samsungban ? ). A SonyEriccson (csak példaként, és nem etalonként írom) céges telefonom legalább 5 (öt) napot megy 1 feltöltéssel (780 mA/h akku) úgy, hogy naponta 10-20 percet biztos beszélek rajta.
Elég baj, hogy a D900 is csak ennyit tud, többnek nézett ki, amikor kijött, majdem le is cseréltem rá a telefonom (a D600-ast), de aztán szerencsére megjött az eszem.
Nincs itt semmi szemellenző (inkább a részedről), de ha így gondolod, részletezhetnéd is, mert addig csak egy beszólás...The only real valuable thing is intuition.
-
félisten
Csak a tapifonokat utálom jobban mint a 2 telefonnal való rohangálást(egyiken beszélek,miközben azon,és a másikon is egyszerre hívnak ). Hasznosak ezek a dolgok.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Vamp
senior tag
Hujjuj, dual sim...
A kínai gagyitelefonok 3 éve tudják kb. a dual simet, és 20 ezerért jobban felszereltet kapok. Valaki megint sokat keres rajta.
-
MODERÁTOR
-
Neptunfű
tag
Három SIM-es teló még nincs?
as long as you don't choose everything remains possible
-
Egy tizessel olcsóbban határozottan kéne...
-
Vamp
senior tag
válasz Viktor0610 #18 üzenetére
Jah, meg kifizetem a bolt szörnyű hasznát. Nem mindegyik kínai cuccos gagyi annyira, kicsit körbe kell persze nézni, mert a support tényleg hiányos, de lehet kifogni egész jól moddolható példányokat.
-
mephi666
nagyúr
nem olvastam át minden kommentet, de én ezt a telót madaras teszkóban 51.990HUF-ért látom (márc 13-19ig)... van 10ért valami nagyon alap E1070-es is... de az tényleg nagyon alap... mindkettő független
a cikkben szereplő tokja tényleg egy az egyben L700-as... pár hete vettem olyat és dettó ugyanaz... csak itt műanyag, ott meg fém... úgy ahogy le lett írva én elégedett vagyok a samsung telókkal...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
crwn
senior tag
én is elégedett vagyok a samukkal! a két kártya fogyasztása mellett a d780-as telóm napi átlag fél órás beszélgetéssel és 5-6 db sms-sel 4 napig húzza egy töltéssel. ez eléggé elfogadható szerintem. a középső gomb csak erős nyomásra reagál kezdőképernyőnél, és hívja elő a wap-ot, egyéb esetben pedig ok-ézik. a teló nem lassú, java-nál játékot nem, csak pár kisegítő alkalmazást tolok rajta, s azok se lassúak. nekem megfelel. mérete is pont megfelelő, kijelző képe szép, rendben van. zenét nem hallgatok rajta. node mindez a d780-as topikba szólna. de szerintem erre is jellemző lehet, mert így ízre-bűzre nem nagy különbséget látok...ezért firkáltam ide is le.
-
coyote55
őstag
Csak miheztartás végett: nekem volt D900-am, nem vettem D600-at, inkább vártam az újdonságra, és nem bántam meg...
Azért a D900 valamiért csak megkapta az év telefonja címet nem? Még ha évekkel ezelőtt, akkor is... Elhiszem, hogy az akkori tudás mára már nem emeli a telefont a csúcsra, de ennyire lefikázni talán nem kellene!
Kezdjem el én is fikázni a D600-at? Csörgés+rezgés egyszerre?
Folytassam? Csak azt akarom ezzel mondani, hogy elmúlik a világ dicsősége, és egy 2,5-3 éves telefon tudását nem kell összehasonlítani egy mai csúcstelefonéval
A hardver pedig igazodik a kor megkövetelte szinthez.
Azt megállapítani, hogy egy komplett rádió (GSM) mennyit fogyaszt, nem lehet, a gyártó céget kellene megkérdezni, de kötve hiszem, hogy válaszolnak rá...
Az akksi csak a harmadik-negyedik töltési ciklus után éri el a maximális kapacitását, addig nehéz messzemenő következtetést levonni- ez tapasztalat.
Ez a megjegyzésed " Egy (kettő) RF fokozat meg nem fogyaszt annyit (csak Samsungban ? )" sem mentes éppen a fikázástól...mit is mondtál, melyik nagy gyártó gyárt még két SIM kártyát kezelő telefont? Hangsúlyozom, nagy gyártó, nem kínai!
Várom a felsorolást
Gondolom, amit leírtam, nem csak beszólásMemento Mori!
-
brd
nagyúr
Nem én ítéltem oda a díjat, és akik odaítélik, azok többnyire számomra nem végeznek iránymutató tevékenységet, amikor egy telefon tudását/szépségét/stb. kell megítélni. Nem szeretek a birkanyájjal tartani, vannak önnálló gondolataim, igényeim, ez van. Miért kellene számítson az, hogy egy ki tudja milyen szempontok alapján felállított díjat elvitt? Ha nekem azok a szempontok érdektelenek, vagy vannak azoknál sokkal fontosabb tulajdonságok, azokat viszont nem vizsgálják, akkor számomra mennyiben segít az, ha tudom, hogy elnyerte a nevezett díjat?
Amúgy semmi bajom a D900-zal, csak annyi, hogy alig tud (számomra) a D600 tudásánál értékesebb dolgot felmutatni, így kár lett volna kiadni érte több pénzt.
Kezdd nyugodtan fikázni, nekem nem fáj, ha más a véleményed; valóban nem tudja a nevezett funkciót, de az engem amúgy sem hoz lázba, sosem használnám együtt a kettőt, mert szerintem semmi értelme. (Egyébként ügyes kezek által módosított fw-vel tudja ezt is. ) Persze erre mondhatod, hogy ilyen módon minden telefont fel lehet turbózni. Egyébként is, csak azért írtam, hogy tudni lehessen, Samu user vagyok én is, nem a levegőbe beszélek.
Nem is kell megállapítani, mennyit fogyaszt, de ha más telefon 1 modullal 4-5x annyi ideig bírja, akkor nekem ne mondd, hogy ugyanolyan felhasználás mellett 2 modullal (+a két SIM kezelésével) ne bírhatná legalább 2 napig (vagy azt ne mondd, hogy a GSM rádió miatt merül le ilyen hamar). Amúgy is, az, hogy csatlakozva van a hálózatra (de nem visz át adatot, nem használsz adatátvitelt, nem beszélsz...), alig-alig használja az akkut. Szerintem (persze ez kit érdekel, "mi"? ) a Samsung-ok esetén a kijelző, és a rosszul kivitelezett energiatakarékosság nyírja ki hamar az akku-t.
Nem tudok ilyenről, ami két SIM-et kezelő készüléket gyártana, de ez miért érdekes? Mert lenne összehasonlítási alap a fogyasztásra? De akkor erre miért nem jó a dzsunka? Az másfajta áramot használ fel?The only real valuable thing is intuition.
-
rep3at
őstag
Pocket PCvel modemként hogy tudnám használni ezt a készüléket? Mindig hibát ír ki..
Forward thinking. كرر
-
Pikkolo^^
addikt
Az aksija tényleg olyan keveset bír, mint ami a tesztben van?
-
Dettp
csendes tag
válasz Pikkolo^^ #34 üzenetére
Sziasztok!
Én most vettem egy ilyen telefont, már "baráti" 30 ezer az ára...
Először is, a középső gomb nekem sima "OK"-ként működik, ez volt az, amitől a legjobban féltemAz aksi kérdése... Hát, az SE után nagyon rövid ideig bírja (az akár egy hétig is elvolt töltés nélkül, dehát a Li-Pol aksi előnye, és a kevesebb használaté...), a nokiám erősebb használata miatt kb. 3 napig elbírta, ezért gondoltam, hogy addig ennek is kellene. A teszt szerint nem fogja, viszont:
Én munkába menet és jövet zenét hallgatok rajta (rádió vagy mp3), ez kb. 2 óra naponta, plusz a céges beszélgetések kb. 1 óra naponta (kb. 6-10 hívás), priváton 10 perc beszélgetés (4-5 hívás), sms kb. 3-4 darab (írás és olvasás), plusz ébresztő, naptár funkciók, óra megnézése...
A fényerő nálam 10-ből 3-ason van, mert nagyon erős az alapértelmezett 5-ös, a billentyűzet világítást úgy állítottam be, hogy délután 17-től hajnal 7-ig kapcsol csak be. A kijelző 5 mp után sötétedik, újabb 5 mp után kikapcsol.Ilyen kondíciók mellett 3 napig is bírta már, de még csak 2-szer töltöttem. Szóval később lehet, hogy más lesz a helyzet. Talán előbb javul, utána...
-
minifoximaxi
tag
Kecskeméti tecsóban a trémobilnál is cca. 29+ eFt, ennyit talán megér hivatalos gyári garival stb, magyar nyelvvel. Ami kicsit gázos, az a 2 naponta töltés, még szerény használat mellett is, de akinek kell a 2 SIM az valamit-valamiért alapon bevállalhatja.
Samsung Galaxy S4 mini DUOS - Black Edition
-
kukif
csendes tag
Van most egy olyan problémám a készülékkel, hogy SMS küldésnél elmegy az sms és nem jön vissza értesítés hanem fogja magát és újraindul majd jön megjön az értesítés, hogy mondjuk "kézbesítve" és ezt eljátszat kb 2x-3x majd megnyugszik. Fél éves a telefon egyébként. Találkozott más is hasonló problémával? FW verziót sajnos nem tudok mondani, mert nem tudom hogyan nézzem meg.
-
antikomcsi
veterán
Én tegnap vettem egyet 30K-ért. Nem értem, hogy volt ez a telefon régebben ennél is drágább.
Használható készülék, nem azt mondom, de közel nem ér 30K-t. Egy kínai N99i-t váltok le vele, és azt kell mondjam, hogy a 2.5 éves csájnafon sokkal jobb. Ha nem nézem az extrákat, csak magát a 2 kártyás működést, akkor is.
Azért vettem ezt, mert gondoltam kipróbálom milyen egy valódi márka, de teljesen felesleges volt. Akinek van egy jólbevált kínai 2 kártyás készüléke, annak felesleges cserélni. Nem értem, hogy a samsung és a nokia miért nem teszi azt, amit a kínaiak évek óta tudnak.
-
[xlt]
tag
válasz antikomcsi #38 üzenetére
én is tervezem hogy vásárolok egy kétkártyás készüléket,de még nagyon vacilálok ...
itt van ez a c5212, de most jelent meg a samsung c3222 is, ami elég jól nézz ki és persze még versenyben van a motorola ex 115 - ös.
Viszont az lenne a kérdésem, hogyha pl Sim1 hívás alatt van ( indítok vagy fogadok ) akkor Sim 2 - re beérkező hívás lehetséges vagy az inaktívá vállik ? ez nem világos még nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Automobilista 2
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- 3D nyomtatás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motoros topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest