- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
rycsyke
csendes tag
az irányító nem vészes, ha a wii mozgásérzékelő miatt lett népszerű, akkor talán ez segíthet a sonynak... plusz a ps3 hd konzol, úgyhogy már csak abba jobb a wii, h olcsóbb
"aki nem tud úszni, ne másszon fára me' elüti a villamos" PSnick:ritariboHU
-
Tituka
senior tag
érdekes...
Skizofrén vagyok, és én is...
-
heihachi
addikt
Azért vannak kétségeim, hogy a normál kontroller egy kézzel mennyire kényelmes hosszú távon...
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
hommeros
őstag
Hát igen, ez jó meglátás. Ráadásul én joyal 10x gyorsabban mozgok már ennél. Meglátjuk
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
smkb
őstag
Nálunk a seregben büntetésnek haználtak ilyet. Kitartani magad elé a gépkarabélyt 2 kézzel. Miaz gondoltad... 3 perc után aszitted leszakad a karod,a vállad, már döltél hétra hogy ne hulljanak le a karjaid. Oké, a dualshock controller nem egy fél gépkarabély, de azért a wandban meg a contollerben is akksik... hát tartogassa ezt hosszan valaki.
-
Zigur
senior tag
Feltételezem a célzás azért volt lassabb mert távol volt a tv-től a preznetáló fickó, ennél gyorsabban megy a dolog ha az ember belövi magát (a wii-s resident evil 4-ből kiindulva).
Maga a wand totál olyan mint a wiimote-ja, csak az a hülye gömb előtte nem tudom minek van - lehet azért hogy ne mondják azt hogy az egy az egyben a wiimotion másolata.
Ami viszont tényleg szopás a dologgal, hogy a normál kontrollerel kell szerencsétlenkedni a bal kézzel, ami pedig két kézre van kitalálva, szinte biztos vagyok hogy nagyon rövid időn belül "kitalálja" a sony a wii-s nunchuk-ot a normál kontroller helyett, ami egy kézre van kitaláva és súlya sincs gyakorlatilag.
Egy szóval, a sony feltalálta a wiimote-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch OLED CFW Atmosphere, 256GB, NYXI kontroller, tok
- Playstation 5 lemezes/kontroller töltő/2db kontroller.
- PlayStation 5 (PS5.) Kontroller. Kiváló állapot,Tökéletes működés.
- PSVR1 headset eladó kiegészítőkkel!
- Eladó egy Playstation 5 FAT Digital Edition konzol Alzás azonnali csere garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs