Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz tulkaj #598 üzenetére

Én az N95-öt venném. Az X500 ahogy látom, csak az érintőképernyőben több, amit úgysem használnék. 3G nincs benne, mellőzték a multimédia részt, nekem ezek hiányoznának.

Nem tudom, a PocketOffice támogatja-e a dokumentumok szerkesztését is, ill. hogy iGo megy-e rajta. Ha nem, akkor egy érvem sincs az X500 mellett.
    Persze, nem ismerem a WinMobilet, így ezt a hozzászólást nyugodtan vedd egy egyszerű ember magánvéleményének.

Persze, az N95 sem kompromisszummentes (mi az), de ahogy kezdem kiismerni, egyre jobban kedvelem a készüléket. Ha a megépítési hibáit javítja a szervíz, akkor már csak az mp3 lejátszás minőségét róhatom fel neki, a többi tekintetben megfelel az elvárásaimnak. :)

• kiskacz

senior tag

válasz tulkaj #598 üzenetére

GPS, WIFI, és kijelző téren lehet, hogy közel egyformák, de...

A Nokiám ára nem kis pénz és mivel én dolgoztam meg érte alaposan megfontoltam mit is vegyek. Körbejártam a PDA-as piacot is, de nem találtam olyat, ami versenyezhetne az N95 8g-vel. Jóformán egyforma gyenge pontjuk: szinte mindegyikben 2, ESETLEG 3 megapixeles a kamera - számomra meg jóformán ez a legfontosabb, mert van ugyan normális digi fényképezőgépem, de mióta a teló állandóan nálam van, szinte elő sem volt véve.... régóta Symbis telóm van és hegyekben állnak a JÓ programok, és szinte minden ugyanúgy megvan, mint mobil win alatt.
    Ugyanakkor az IGO nekem is jobban bejön -BÁR- a Tomtom (külső gps-el,) és a GARMIN se rossz..- nekem, átlag felhasználónak... így végül mégiscsak NOKIÁS maradtam...

Viszont: - ha igaz az amit a SAMSUNG i900-ról írnak, én is megkóstolom a "másik oldalt...." de addig biztos nem! :D

[ Szerkesztve ]

Huawei Mate 8

Új hozzászólás Aktív témák