- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Novemberi hardverkavalkád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz mukibuci #6852 üzenetére
Igen, meg a telefonnál is feleződik, de ezt tudja is mindenki. A frissítési mizéria viszont egy váratlan fordulat, ami kedvezőtlenül befolyásolja az árat, mint a példában is...
Úgy egyébként az androidot meg ki hozta szóba? Mikor említettem én olyat, hogy milyen jó a 2.2??? Kiforgatod a szavaimat. Jézusom. Ugyanazt a fórumot olvassuk?
Semmi bajom a Lumiával, de csak mert rohadtul olcsón vettem. Ha rendes áron vettem volna, akkor viszont iszonyú pipa lennék, és teljesen igaza van a háborgóknak. Az, hogy megelégedéssel használom addig és 2 év múlva is tudni fogja amit most nem kárpótol azért, hogy gombokért se lehet majd eladni, ha arra kerül a sor, mert tudom, hogy többet érne, ha ez nem következik be.[ Szerkesztve ]
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
neooen
aktív tag
válasz mukibuci #6852 üzenetére
"az autós hasonlat pont rossz, mert ott is szinte feleződik az ára, ahogy kimész a szalonból"
Ez egy tipikus rossz beidegződés az embereknél. Mutass nekem egy 3 miskás autót, ami megvétele után a felét éri. Igen, esik az ára utána, de ez a szám az 50%-tól nagyon messze van. Pár száz ezret max, aztán csókolom.
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest