Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • baboka87

    csendes tag

    Sziasztok!

    Becsület szavamra végig olvastam a 1020 és a 930 topicját. Valószínűleg ebből kiderül, hogy a két típus között nem tudok dönteni. N8-ról váltok, szeretném, ha a kiválasztott telefon 3-4 évig a hűséges társam maradna. A kamera fontos, mert a telefon az egyetlen eszköz, amivel a nyaralások/mindennapok élményeit megörökítem. (fényképezőgép beszerzését egyáltalán nem tervezem). Céges telefonnak egy L800-at használok, ezért valamennyire ismerem a WP-t, tudom, hogy az L800 bizonyos korlátai a WP 8.1-ben már megoldottak.
    A hardware nem érdekel túlzottan, telefon/fényképező/zene/ritkán böngésző/térkép/e-mail funkciókon kívül mást nem használnék. A frissítések hosszú távú biztosítása nem igazán fontos, mert az N8-nál beletörődtem, hogy a telefonhoz egy Belle frissítés érkezett a 4 év alatt és így is tökéletesen működött/működik.

    Kicsit aggasztanak a 1020 esetében a szoftver hibák, a halk hangszóró (MW 600 headsettel orvosolható). Kicsit piszkálja a fantáziámat, hogy nem tudom pontosan milyen kamerafrissítések érkezhetnek a 930-ra, amit a 1020 nem kap már meg, de a kamera jelenlegi állapotában is teljesen meggyőzött. Gyári garival függetlenül ~90.000 Ft-ért tudnám meg venni.

    A 930-ból hiányolnám a xenon-t, a kicsit gyengébb kamerát és az N8-ban megszokott értesítéseket és órát a lezárt képernyőn. A 930-at Telenortól venném 2 év rabsággal részletre. Olvastam olyat, hogy a Telenoros L930 készülékek nem biztos, hogy hálózatfüggők.

    Tudom sokan feltették korábban ugyan ezt a kérdést, de valahogy nem sikerült még döntenem. :))

Új hozzászólás Aktív témák