Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Soha ekkora eladást nem fog tudni generálni ps4 -re mint most.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Infinight
csendes tag
a grafika jónak ígérkezik, de félő hogy ez is egy arcade bullshit lesz... a sok kihagyott rész után talán egy próbát megér.
Impossible is just a big word thrown around by small men...Impossible is nothing.
-
félisten
ÚÚÚnalmas. Mind ugyan az.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
enginev3.0
félisten
Ferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrari <3
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
razorka777
veterán
Kipróbálni azért ki fogom valahol, lehet megtetszik, de kétlem.
Az NFS már évek óta gáz.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Fellow
csendes tag
évek óta nem NFSeztem, ez valahogy tetszik
kár, hogy nincs min kipróbálnomÍrj e-mailt (fellow.fellow@gmail.com), vagy hívj: +36-70/249-1844 Mindig mondd, hogy mivel kapcsolatban keresel.
-
Infinight
csendes tag
ennyire nem általánosítanék, voltak a szériának normálisabb irányítással rendelkező részei is (értsd: legalább fékezni is kellett néha ). De valóban, az utóbbi időben rámentek az arcade vonalra. Talán túlságosan is.
Impossible is just a big word thrown around by small men...Impossible is nothing.
-
wolfman
veterán
Egészen addig tökéletesnek tartottam a videót, amíg a végén le nem ugrattak 30m-t a hídról! Már megint. MÁR MEGINT!!!!
Nem lehetne elhagyni ezeket a full értelmetlen, idióta, fizikát figyelembe nem vevő ugratásokat???„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Glenda
addikt
A NFS mindig agyatlan száguldozás volt. Nemrég elővettük a NFS 3 HP-t, csalódtunk...olyan volt a fizikája, mintha hajók úsznának...de a Porsche óta kb minden valódiságot nélkülöz a sorozat, és ez így a jó.
Aki szimulátorozni akar, az vegyen azt.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
TeeBee73
veterán
Az NFS széria arcade volt mindig is, a ProStreet-et és a Shi(f)t-eket kivéve, (amiket viszont egy olcsóbb 20-25k-s FF-es kormánnyal sem lehetett normálisan irányítani).
A Run-t, és Undercovert hagyjuk. Azok csak bithalmazok.
Nálam még mindig az Underground 2 a N.1, második a H.P. (Házi Pálinka).MOD: (#10): Glenda: Igaz, a Porsche-t kifelejtettem, de azt nem vettem meg, nem igazán ismerem.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Infinight
csendes tag
Na nekem pont a HP volt az első NFS amivel játszottam. Nagyjából arra akartam kilyukadni amit wolfman is írt, plusz nekem még az irányítással is volt gondom.
TeeBee73: hmm ezek szerint rosszul álltam neki a mondandómnak, my bad. Shift-nél valóban sokat kell tökölni a beállításokkal, de én még a mai napig előveszem.
[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
válasz Infinight #12 üzenetére
"Shift-nél valóban sokat kell tökölni a beállításokkal..."
Na, ez az, amihez nekem soha nem volt türelmem.
Mondjuk, én 5x86-on kezdtem a sorozatot az első résszel. A múltkor elindítottam DOSBox alatt, kb. fél percig bírtam nézni."4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
-
Psychopeti
senior tag
Nah ezt sem fogom megvenni! megint csak...
Nekem legutolsó amivel még játszottam a NFS:MW volt, az előtt meg a NFS:3 meg a HP2 azokkal nagyon sokat játszottam. Az a rész tetszett nagyon az egyik pályán ahol az út alatt láva folyt[ Szerkesztve ]
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
wolfman
veterán
Nekem bizony kispajtások a NFS 1 volt a kezdet! Igaz egy DEMO verzió és abban se tudtam nyerni sosem, dehát jó volt.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
enginev3.0
félisten
Ugralas még mindig volt a most wanted ban is ....
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Dtomka
veterán
Én is az első résszel kezdtem, nagyon bejött akkoriban, párja nem volt.... (P100)Nekem a halálos iram őrület nem jött be tehát -így az undergroundot, most wantedet eléggé hanyagoltam. Mindegyiket kipróbálom, de az összes rész együtt (kivéve az elsőt) nem nyújtott olyan élményt amit az első rész.(najó a Need for Speed: Porsche Unleashed, nagyon tetszett)
-
ígyvanferi
addikt
Gondolom ez is olyan sz.r lesz, mint az előző 6-8-10 (már számolni sem tudom) NFS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest