Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz tomika-123 #4514 üzenetére

    Keszits be tobb kulonbozo videot, mert van ahol a csavarok szamat mondjak rosszul, van ahol egy keret lefejtese nincs benne, vagy hogy pattintani kell... nekem egy olasz nyelvu volt a fo forras, amikor elakadtam, akkor volt egy angol is.
    Ja es az a trukkos, hgoy a kesz panelt hogyan csatlakoztatod ossze es csukod le egyidoben, csak disassembly van videon, osszeszereles nincs:)
    Nekem a kovetkezo maradt meg a szetszedes-osszerakas utani problemanak: amit irtam res maradt (de lehet hogy jobban kellett volna takaritani a keretet, csak nagyjabol szedtem le az elozo ragacsat, mondvan ragacsra biztosabban megragad mint a teljesen sima feluletre), a home gombnak a vilagitasa (de csak aze) nem megy, a qwerty resz oldalan igen enyhen latszik a ket muanyag kozott egy kis feszegetesi nyom (ez a hianyzo csavarkicsavarasi info miatt lett eroltetve), de mivel ugye azota leejtettem es elol is serult, ennek jelentosege nincs...
    Minden mas okesnak tunik. En melegfuvast nem is hasznaltam, inkabb nagyon lassan leszedtem a ragacsokat (de egy hajszarito is megteszi).
    Ja viszont fontos, hogy kell hozza torx csavarhuzo, ket kulonbozo meret, anelkul ne kezdj neki! T3 az biztos, en T4-et hasznaltam masikat, de nem istenbizony, hogy nem a T5 lett volna az igazi. Ebayen mindegyik 1 dolcsi per darab. (Persze en is kolcsonadom, ha a digitizer megvan es nem akarsz varni a szerelessel, csak idoben es terben be kell hatarolni.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák