- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
Az örök kedvenc
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
mephi666
nagyúr
hát igen, nekem is kedvencem volt mindig ...haverok utáltak is miatta, mert nem nagyon tudtak legyűrni, ha raiden-nel voltam (le-le-fel=teleport? hátra-hátra-előre=vetődés? le-előre-ütés=villám? így voltak asszem a kedvenc kombói)
...de a pc akkor is nagyon hiányzik a platformok közül
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Eagl3
veterán
Én is nagyon sajnálom, hogy PC -re nem jönnek az MK részek...
Nagy kedvenc volt nálunk is. -
Isee
senior tag
Jó lesz ez a rész, sokkal jobbnak tűnik, mint az előzőekből 1-2
Raiden nekem is az örök kedvencem"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
Gude
senior tag
Remény hal meg utoljára
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
nrgia
őstag
Faszentos kis game lesz ez szvsz.
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
anulu
félisten
nálam MK 2 idejében 2 hetente kellett billentyűzetet venni. osztálytársakkal dobtuk rá mindíg össze a pénzt, délutánonként meg nálunk hatalmas partyk voltak körmérkőzés, kieséses rendszer, akármi
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Isee
senior tag
Én emlékszem mikor még fagyizóban nyomtuk ilyen nagy gépen, amibe 10Ft-ost kellett dobni
Volt rajta egy joy meg 4 gomb azt kakukk, nah azt is leamortizáltuk 1-2x"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
Gude
senior tag
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
potyec
tag
Április 19. relesa deate Mortal Kombat 9 rettentően várós
-
kovis
tag
Gondolkodom az előrendelésen, de szomorúan veszem tudomásul, hogy skippelték a Steel Book kiadást a fire/kollector edition-be, vagy az USA-s Tournament Editionbe. Ki mi tud erről?
-
Xerxész
őstag
Raiden nagyúr nagy kedvenc.
Mondjuk azért a készítők nem vették 100%-on a kreativitást, mert Raiden kivégzése egy az egyben Ermac kivégzése, a különbség csak annyi, hogy Ermac a levegőből szakítja le a végtagokat a tisztátalan lelkek segítségével, Raiden meg elektromosan (YouTube-on fenn van
Raiden kivégzése cenzúrázatlanul, igaz nem a legjobb minőségben).Ez a kivégzésmásolás egyébként több más karakternél is megfigyelhető. Pl. azt sem értem, hogy Scorpionnak miért kellett 2 ugyanolyan kivégzést csinálni... A klasszikus kivégzése meg csak letölthető tartalom... Szóval, helyenként azért eléggé elszórakozták a készítők, de persze ettől még nagyon nagy játék lesz, és...bárcsak jönne PC-re!
Azt lehet tudni, hogy most akkor egy karakternek hány kivégzése lesz biztosan? Kettő mindenkinek lesz, de van olyan külföldi fórum, ahol azt olvastam, hogy több is várható...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED CFW Atmosphere, 256GB, NYXI kontroller, tok
- Playstation 5 lemezes/kontroller töltő/2db kontroller.
- PlayStation 5 (PS5.) Kontroller. Kiváló állapot,Tökéletes működés.
- PSVR1 headset eladó kiegészítőkkel!
- Eladó egy Playstation 5 FAT Digital Edition konzol Alzás azonnali csere garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest