Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lovace

    aktív tag

    válasz totj80 #15737 üzenetére

    Z10-em van és a kezdetek óta az eddigi legtökéletesebb telefonomnak tartom. Egyre inkább elfogult vagyok a BB irányába más készülékekkel szemben, és próbálok mindenkit "megtéríteni", de egy valamit el kell ismernem. A Viber ezen a rendszeren sajnos egy nagy rakás ****.
    Ha a program nincs megnyitva a háttérben, akkor új üzenet érkezésekor nálam rengeteg idő, mire megnyílik a párbeszédablak. Ha fut a háttérben olyankor is előfordul, hogy nem jelzi, ha új üzenet érkezik.
    Én kényszerből használom ezt a programot - sajnos van olyan ismerősöm, aki nem hajlandó semmi mást használni -, de ha tehetném azonnal törölném. A beépített facebook klienssel azonnal megkapom az üzeneteket és az értesítéseket, mondhatni 1-2 másodpercen belül (ezt több alkalommal megfigyeltem, amikor épp be voltam jelentkezve pc-n is), nem mellesleg ellentétben a Viberrel ez beépül a HUB-ba is, illetve a Whatsapp messenger-ről írnak még jókat a BBW-ben. Személyes tapasztalatom az utóbbiról nincs és azt sem tudom, hogy a Q10-re elérhető-e.
    Csupán azért írtam ezt le - meghazudtolva önmagam, ugyanis még talán soha nem írtam ide ennyit egyszerre -, mert ha a Viber miatt veszel egy BB-t, akkor csalódás lesz számodra és nem fogod értékelni azokat a dolgokat, amikben köröket ver más rendszerekre! :)

Új hozzászólás Aktív témák