-
PROHARDVER!
LG Optimus L7 P700 - fagylalt elegáns köntösben [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glazah
csendes tag
Én is kedvet kaptam felrakni a cm11-et , de sajnos amikor adb sideload paranccsal elindul a végén azt írja ki, hogy : this package is for "p700" devices; this is a "u0"
Esetleg kihagyhattam valamit?Hunt Showdown => Bugrisparaszt
-
Glazah
csendes tag
Feltételezhetem e, hogy azért nem hajlandó települni, mert nincs benne külső sd card? Érdekes módon a Gapps lazán felkúszik sideload módszerrel, de se a cm11, se a cm10.2. A fő kérdés , hogy ni a jó francnyavajáért nem települ fel a p700-hoz való program a p700-ra?? Miért mondja azt , hogy ez nem p700???
hol az a téglafalba fejelős ábra? Á itt vanHunt Showdown => Bugrisparaszt
-
Glazah
csendes tag
válasz OldMike #2917 üzenetére
Én csak azokat tudom mondani amiket úgy hétről hétre csiszolgatnak. Egyrészt ott van a slimrom, a másik pedig a KitKat Prime 4.4 .
Vannak összeomlások , feketén fagyott képernyők. Viszonylag használható állapotúak, de éles helyzetben érhetnek kellemetlen meglepetések.[ Szerkesztve ]
Hunt Showdown => Bugrisparaszt
-
Glazah
csendes tag
válasz Azok198219 #2934 üzenetére
Nálam is volt , hogy a boot animációnál leragadt. Én a következő képpen próbáltam életre kelteni: recovery mode, -wipe data/facory reset -wipe cache partition -advanced - wipe dalvik - ++++go back++++ - mount and storage - mount system - format cache- format data- -format system - +++go back+++ - install zip . sdcard vagy sideload, amelyik kényelmes. Miután újrahúztad és még utána sem töltődik be még tíz perc múlva sem, akkor egy régebbi rommal érdemes próbálkozni. Jellybean pl.
-
Glazah
csendes tag
Igen. Az összefoglalóban le van írva minden fontos instrukció.
-
Glazah
csendes tag
válasz roland9408 #2995 üzenetére
Én is ezt nyúzom, és tényleg klassz! Igaz hangot ez se rögzít
-
Glazah
csendes tag
válasz Wolfy999 #3041 üzenetére
Az enyémen a Liquid smooth van, és minden működik. A feloldásnál tapasztalható ideiglenes lassúság nálam is előfordul.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest