Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathulhu

    addikt

    Megjott a Nillkin QuickView-s tokom tegnap, par kep, aztan a velemenyeim :)




    A tokrol:

    Szerintem nagyon szep, direkt olyat kerestem, aminek varrva van a hatulja, szerintem elegans. Sajnos a pant kicsit tul keskeny, igy a fedo nem fekszik fel teljesen a telefonra, ahogy a kepen is lathato. Reggel ota hajligatom es nyujtogatom kicsit, azota nagyon sokat javult, szerintem rendben lesz idovel. (viszont a tok mar epp annyival novelte meg a telefont, hogy uj ovtokot is vennem kellett, eredeti Heng Da markajut :D)
    A QuickView azonnal, kerdes nelkul mukodott, viszont a gyari tokkal ellentetben a Nillkinen hianyzik a lednek a res, majd el kell vigyem egy bordiszmuveshez lyukasztani, 1 fekete pont.
    Folia is jart hozza, sokat gondolkodtam feltegyem-e, hiszen tokban van es ovtaskaban hordom, nem zsebben, de vegul adtam neki egy eselyt. Habar a Nillkin a minosegibb kinai vacak markak koze tartozik, sajnos a folia mindenhol kisebb 1-2 mm-el, igy nagyon nem szepen fekszik fel, szerencse, hogy a telefon feher, igy egyaltalan nem latszik. Meg egy fekete pont.
    Osszessegeben jo tok, foleg hogy otode az ara a gyarinak, de nem kompromisszummentes elvezet...

    A telefonrol:
    Maga a funkcio egy nagy 0, zero, semmi...
    Harom modja van:
    - ora: ez legalabb tobb skinnel rendelkezik, nemelyik meg hajlando a notificationoket is kijelezni, ha epp kedve tartja.
    - zene: csakis kizarolag a gyari zenelejatszot tamogatja, ami szereny velemenyem szerint egy szemet :( Igy ha akarjuk a QuickViewt erdemlegesen hasznalni is, megis rakenyszerulunk.
    - idojaras: mutatja az aktualis idot es idojarast. Szep designos, de az elmulasztott esemenyekrol melyen kussol. Raadasul boven sotetedes utan meg verofenyes nyari napsutest mutatott -2 fokban, ez engem zavar.
    - +bejovo hivas: ez az egy remekul mukodik :)

    Szoval summa-summarum: aki akar egy igenyesen kinezo szep tokot a telefonnak, az probalja ki nyugodtan a Nillkint, megeri az arat. Maga a kisablak funkcio miatt viszont inkabb ne...

    Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell

Új hozzászólás Aktív témák