Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Ezek betegek
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
.LnB
titán
Meglepődtem az MGSV mennyire hátul van
Nekem az az egyetlen game ami érdekel idén.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Spancho
senior tag
Kicsit más világ
Már a játéktermek is mennyire másak.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Psychopeti
senior tag
Hát ez leginkább RPG-ek vagy TPS nézetű verekedős játékok
Egyiket se ismerem igazán(#5) BlackSoft: Az most nálam is az első helyen van
(#7) .LnB: Hát valahogy én is.
[ Szerkesztve ]
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
.LnB
titán
válasz Psychopeti #6 üzenetére
Persona-ra nekem is rá kellett keresni, bár néztem nagyot, kicsit másra számítottam
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
krx21
nagyúr
Döbbenetes, hogy az uncharted nem is szerepel a listán..
-
RyanGiggs
őstag
Milyen játékokat várnak??
Ezeknek a 80%-a dedósoknak való!!
Egyedül a Watch Dogs-ot várom. -
alevan
őstag
-
WhiteWalker
nagyúr
Tudja a Sony mi kell a hazai népnek... Ott is beindul a henger ha jönnek ezek a címek...
-
.LnB
titán
válasz #52815360 #20 üzenetére
Elkeserítő, hogy kihagytad az abszolút közösség kedvenc:
"Next gen szőr effektes kutya öl mindenkit" c. "klasszikust"
[ Szerkesztve ]
-
Hakuhun
tag
Az őszintét megmondva a Watch_Dogson kívül egy játékot se várok nyugatról, viszont az FFel, a Personával, az MGSel mind szívesen játszanék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest