Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• legjoe69

csendes tag

Sziasztok!

Egy fura hibával küzdök, ebben kérném egy iPhone 11 tulaj segítségét.
    Több navigációs program esetében is tapasztaltam az alábbit, de maradjunk a Waze-nál:
    Ha a Beállítások/Beszéd és hang menüben a “Hang lejátszása ezen keresztül” alatt a “Lejátszás a telefon hangszóróján” van kiválasztva akkor a navigációs hangok végén egy kattanó/pattanó hang hallható.
    A családban van több iPhone (SE, i8), azokon nincs ilyen a beszéd végén.
    Az iPhone 11-esemen ez a probléma a kezdetektől fennáll, a legújabb iOS (13.2.2) sem oldotta meg.
    Megtenné valaki, hogy ezt letesztelné a készülékén?
    Szeretném megtudni, hogy ez egyedi hiba e.

Köszi előre is! :)

• legjoe69

csendes tag

Előzőleg sajnos nem kaptam választ a kérdésemre, de hátha most olvassa egy iPhone 11 tulaj és megpróbál segíteni nekem! :-)
    Megtenné valaki, hogy ezt letesztelné Waze-ben?

Ha a Beállítások/Beszéd és hang menüben a “Hang lejátszása ezen keresztül” alatt a “Lejátszás a telefon hangszóróján” van kiválasztva akkor a navigációs hangok végén egy kattanó/pattanó hang hallható a 11-esemen (SE és iPhone 8-on teszteltem, ott nincs ilyen gond).
    Szeretném kideríteni hogy ez egyedi hiba e.

Köszi!

• legjoe69

csendes tag

Köszi hogy megnéztétek! Mondanám hogy ez jó hír (mert hogy nem egyedi) , de ez nem lenne igaz. Akkor jó a hang ha a kimenet a "készülék alapértékére" van állítva. Csak ezzel meg az a bajom, hogy ha USB-n rá van dugva az autóra akkor az átveszi a hangot és nem tudom teló hangszóróra visszakapcsolni. De ez nem Waze probléma, mert más navi is így viselkedik. Szerintem a külső / belső hangszóró átkapcsolása közben van probléma, pl. teszteltem azzal hogy folyamatosan ment hang (beszéd) telefonálás közben majd kapcsolgattam a kihangosítót ki/be és mintha akkor is pattanna. Nem tudom ezt hogyan kéne jelezne Apple felé, remélem nem valami iPhone 11 tervezési probléma lesz és meg tudják oldani iOS frissítéssel. De fura hogy más telón jól működik, csak a 11-el rossz. Ezek után kérdés még hogy 11 Pro-n is ilyen e.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák