Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • imibogyo

  veterán

  válasz TESCO-Zsömle #12 üzenetére

  Milyen értelemben ne felejtsem el? Nem is nagyon írtam a db-ről semmit.
  Csak annyit, hogy amennyivel hangosabb az új, abba a tartományba a régi ventilátor fordulatszámának növelésével is belefértek volna, hogy ugyanezt a légszállítást elérjék.

  De mondjad, ha valahol butaságot írtam. :K

  De hogy jöhet ki nekik egy 500 rpm-es ventilátorra annyi db, mint egy 900-asra? Valahol akkor is van bibi.

  Artillery Sidewinder X1 DirectDrive 3d nyomtató + 3 tekercs PLA filament eladó - 145k ---> Hardverapró

 • Yany

  addikt

  válasz TESCO-Zsömle #28 üzenetére

  Azért a "semmit" kifejezés erős, mert végülis a hőmérsékletek a lényegesek, amiket gyönyörűen le tudsz olvasni a fordulatszámokat és zajszinteket is tartalmazó grafikonjaikról. Nálam szemléletmeghatározó volt, mikor láttam, hogy a TY-140 milyen paraméterek mellett volt képes ugyanazt, vagy többet is nyújtani, mint a többi. Nem is a teljesítménye a durva a ventinek, hanem az, hogy milyen körülmények mellett éri el. A nyomás (ha úgy vesszük) irreleváns, amikor a konkrét bordákon tesztelik, mert végül úgyis az a lényeg, hogy mennyire hűti le az adott tesztalanyt. (igen, tudom, így viszont nem tudod "ráképzelni" más lamellasűrűségű bordára, csak arra, amivel tesztelik is. Vágom.)

  Egyébként Ruditól még reménykedek egy kis ThermalRight tesztben. Utolsó hírem a témában, hogy folynak az egyeztetések, de nem tudom, hogy végül mire jutott ezzel a márkával...

  [ Szerkesztve ]

  Csináltam egy mobilos játékot: http://bit.ly/darkmazeandroid -- próbáld ki és mondd el a véleményed. ;)

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés