Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cyborg

    őstag

    Szerintem.

    A HB4 nagyon jó cucc, minden baromsága ellenére is. Lehet, hogy jobb a HB5, meg a MB4 is, de, hogy pár watchface, meg egyéb új semmirevaló funkció miatt váltsak, az kizárt. Az MB4-et továbbra is szét kell szedni a töltéshez, mégha ritkán is kell, de már ettől is kiráz a hideg, meg én is utáom a Mifitet.

    Az értesítések megjönnek, alvást jól figyel, pulzust pontosan mér a HB4, az üzemidő is teljesen emészthető Nekem, 20-80% között tudom tartani mindig, nem okoz gondot a rátöltés, ütöm-vágom, nem sajnálom, szóval nem érzem a késztetést, hogy váltsak.

    Ami miatt váltok majd, az a GPS, pl. Az zavar, hogy, ha appban indítom a futást, és felkötöm a telefont a karomra, a perec csak a pulzust mutatja, semmi mást, és, hiába állítom le az appban az edzést, a karperec továbbra is méri a pulzust, ott is le kell állítani külön (Meizu M6, Android 7, és nem tervezek huawei vásárlást, emiatt meg főleg nem :) ) Már futottam annyit, hogy ez a kezdeti, és lezáró procedúra kezd zavarni kicsit, meg melegszik a telefonom is közben.

    Év végén érkezik a Huawei Band 4 Pro, kíváncsi leszek, mi lesz benne, mennyivel lesz jobb, mint a Band 3 Pro.
    Unokatesómnak Band3 Pro van, imádja, megnézegettem, nem sokkal nagyobb, mint a HB4, tehát abban is lehet aludni. A kijelzője nekem csúnyábbnak tűnik picit, mint a HB4-é, szőrösebbek a karakterek, csak 3 watchface van, és egyik se vmi ütős, viszont nem kell szarakodni telefonnal futásnál, hogy legyen nyomvonal. Már elég jó árban van, 11 ezer körül megvan az Aliról, ahonnan a HB4-et vettem, uh, ha a Band 4 Pro nem hoz semmi extrát, és, vagy drága lesz, veszek egy Huawei Band 3 Pro-t, oszt csókolom.

    Szerintem :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák