Hirdetés

Keresés

Aktív témák

 • Il Padrone

  senior tag

  válasz BobMaster #16 üzenetére

  Ne szepitsuk a dolgot, teljesen zart. Tudom, megneztem, en sem akartam hinni a szememnek, hogy DTK haz, es befedik a teljes inlet ventit. De befedtek. Pedig lett volna alul hely, ahol kihagyhattak volna rest, mint minden hazon, hogy a levego bemehessen. Most csak az illesztetlensegek helyen tud bemenni a levego (~0%).
  De mondom, egyedi eset, majd masik haznal kijavitjak. :((
  Masik, telsesen mas DTK haz, szinten befedve az inlet resz. Igaz, itt van 4db 2mm atmeroju lukacska, amit a power gomb mellett design miatt perforaltak. A gep meg is halalja, P4 2.8, internetezesnel 56 fok, ha a paciens jatszani kezd, es a 9800 beindul, szallonnat lehet sutni, vincsi idle-ben 56 fok (nem az enyem a gep, sajnos). Persze felhivom a ceget, ahol osszeraktak, (DTK disztributor, eleg neves), hogy valami nem egyenes.
  Ok is azzal kezdtek mint te, hogy ott bejon a levego, rosszul latom :(((. Mondom persze, rosszul latom, csak az a baj, hogy a CPU is rosszul latja, mert melegszik. Ok, rakjak bele elore ventit, mert az segit. Jol elbeszelgettunk, hogy egy letakart inlet helyere minek ventit rakni, sokkal tobb levego nem fog bejonni, csak az eresztekeken, mar igy is suvit a gep mint a varrogep.
  De attol meg nincs az inlet letakarva, mert eladtunk mar 1000 ilyen hazat, es senki, ismetlem senki nem panaszkodott meg. A DTK hazak jok, punktum, rosszul latok, nem ertek hozza, nem jo helyen nezem, felreertem, gonosz, akadekoskod vevo vagyok, tele rosszindulattal.

  Nem neked szol szemelyesen, csak merges vagyok arra, hogy epit egy disztrib egy csucs gepet, nagggyon olcson, rossz szellozesu hazba, az melegszik, es utan a vevo panaszkodik, es meg hulyenek is nezik rendesen.

  Il Padrone

Aktív témák

Hirdetés