Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • j.bravo

    addikt

    válasz mgTerminator #5994 üzenetére

    Az a samu headset szerintem se az igazi.
    Furcsa hogy nagy az érzékenysége (legalábbis hangosabban szól azonos hangerőbeállításnál mint a szintén nem érzéketlen Pana HJE-300 fülesem) mélye, van magasa (talán még sok is), van közepe, mégis dobozhangja van, fárasztóan szól, az addig (más fülesen) igen jó énekeseket pedig hirtelen Feró és Geszti is kivágná az ikszfaktorból.

    Próbálom bejáratni rózsa-, ill. fehérzajjal - szerintetek van értelme? (mondjuk nem veszthetek vele kb semmit)

    Használhatnám a régi fülest, persze, de a headset funkcióról nem szeretnék lemondani (azaz ne csak zenét lehessen hallgatni hanem telefonálni is). Tudtok esetleg szétszedhető headsetet (mint nemrég a Sony Ericssonok, csak ugye a SE FastPort helyett 3,5mm-es jackkel), amiben van mikrofon+hívásfelvevő gomb, és bele lehet dugni egy bármilyen fülest?
    Akár úgy hogy nem adnak hozzá fülest eleve, akár úgy hogy adnak de akkor ne legyen túl drága :)

    Kipróbáltan mindkét funkcióra minőségi headsetbe is beruháznék szívesen, ha a fenti mód nem lehetséges. Erre van tippetek?
    Gondoltam hogy SE headset jó lesz... kolléga SE Xperia X10 mini pro-jához adott headsettel kipróbáltuk (higiéniai okokból az ő fülében), azt mondja telefonáláskor nagyon halkan hallott engem (a samu headsettel a SE telón meg nem is ment a telefonálás, rémes zaj hallatszott)

    Még egy láma kérdés: ugye bármilyen nem gyári romot feltenni (pl. MIUI érdekelne milyen, kipróbálnám) a garancia elvesztésével jár-e? Köszi előre is!

    [ Szerkesztve ]

    Whatever.

Új hozzászólás Aktív témák