Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • saviola55

    tag

    válasz bandigyerek #13844 üzenetére

    Az újítások miatt se árt a frissítés, azért elég sok újdonság volt ics-ben. Meg érted, referenciakészülék, elvileg ezen kellene demonstrálni a dolgokat, miylen gyorsan tudnak kiadni egy rendszert. Na most googlenek kb 2 hónapba telt ics kiadása után kiadni nexus s-re (az is bugosra sikeredett), mig microsoft 1 hónap alatt az egész wp7 palettára kiadta a mangot. Én érzem kicsit furcsának csak? :U
    A frissítések pedig igenis kellenek. Win7re is kapod, iosre is, symbianra is.
    Rootloni meg csak voodoo maitt rootoltam a telefonom, semmiféle romolásba nem kezdek bele, főleg mert nem is értek hozzá, rootolás is segítséggel ment csak.
    Nekem gyári szoft kell, lehetőleg hibamantesen:)

    lupus_l

    engem nem igazán érdekel wp egyszerűsége, nem gyerek vagyok már, akit a háttérképek, meg a különböző felesleges appok vonzanak. Akadásmentes megbízható rendszert akarok, jó supportot és ennyi. Nekem bejönnek a csempék amúgy, teljesen egyszerű, az átlag ember számára jobban is hazsnálható mint pl android. Anyám munkatársai pl mikor néztek egy wp telefont el voltak ájulva miylen egyszerű, nagy csempe, nincs félrenyomás, midnen egyszerű, galaxy minin meg szenvedtek mint állat. Egy ár miatt nem választják még wp-t.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák