- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szelley
senior tag
Üdv!
Hatalmas segítségre lenne szükségem. Barátnőm Nexus5 készüléke, sima youtube videózás közben megfagyott. Újraindítás után még felment wifin netre, de már nem volt internet, majd később már csatlakozni sem tudott és újraindugatott, fagyogatott. Gondoltam valamilyen alkalmazás beakadt, csináltunk egy wipe data/cache-t, nem segített. Feltoltam a legfrissebb májusi kiadást, szintén nem segített. Tünet a következő, telefon bekapcsolása után wifi bekapcsol, látja az itthoni hálózatot, de csatlakozni nem tud jelszómegadása után. Röviddel ezután megfagy, majd pár perc múlva kidobja, hogy system leállt, vagy settings leállt. Processzor valószínű maximumon pöröghet, mert 2-3 perc alatt tűzforró lesz a hátlap, illetve igen gyorsan leszívja az akksit.
Maga a készülék 2015 januári. Külföldi fórumokon olvastam, hogy akár forrasztási hiba is lehet?
Bízom benne kapok érdemi választ. A telefont 2hónapja vettük használtként, de olyan gyönyörű állapotban van, hogy nem sok kedvem lenne lefeszegetni a hátlapot róla. A saját nexusom 2013 évvégi de már 2-3 hónap elteltével elrepedt a keret elég sok helyen. Ezen több mint egy éves kora ellenére sincs sehol keretrepedés. -
Szelley
senior tag
válasz Dottore #51721 üzenetére
Ezzel kezdtem. a hiba full szűz rendszeren is megmaradt.
Tovább keresgélve külföldi fórumon találtam megoldást. Valószínű a gyenge minőségű forrasztás miatt makacsolta meg magát a wifi modul forrasztása. Adok neki majd egy kicsit hőlégfúvóval a hétvége folyamán és meglátjuk mire jutunk
Itt egy videó. -
Szelley
senior tag
Elmúlt 2 hétben rohadt idegesítő battery drainbe kezdett a telefon. Better battery statsal nézve az android backup tartja ébren. Restart után megoldódik, mindaddig míg fel nrm dugom akár csak egy percre is a töltőre. Amint lehúzom beakad a backup és leszívja a telefont 6-7 óra alatt úgy, hogy hozzá sem nyúlok. Kilapcsoltam a gyári biztonsági mentést, de nem oldotta meg a problémát. Full gyári rootmentes júniusi rom van a telómon.
Esetleg ötlet valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest