- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Havi limitet kap a GeForce Now
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrgia
őstag
Szépséges képek...
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
Ősember
őstag
nekem az elozo forza3-as cikkben megjelent autok jobban bejonnek jo jatek lesz
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
anulu
félisten
nem rosszak. remelem a Poliphony Digital is ossszekapja magat...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
FRENK1988
veterán
Megane RS kimaradt
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Enton
addikt
Egy megane Trophy-nak jobban örnék én is mint ezeknek az alap verdáknak:
Viszont ez a kép ez valami klasszikusan szép:
Nem mondanám meg róla hogy renderelt, ha nem itt látnám a többi kép között.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
CYBERIA
senior tag
Ezek javarészt európai autók.
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
Gomez86
őstag
Ide nekem de hamar! Pont a hétvégén beszéltük egy barátommal hogy vajh miért maradt ki az alfa a forza2-ből...
De végre lesz!!! Meg Fiat is! tudom hogy nem akkora örömök ezek mint a sok szép Porsche (kedvenc gyáram) De néha jó hülyéskedni olyan autókkal amit az utcán is látok...
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
vendingo
veterán
Remélem lesznek ebbe is régebbi típusú kocsik.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
HyP3b0y
senior tag
Én még GT4ben az összes creditet elvásároltam ilyen kis talicskákra, nagybátyám kivolt majdnem megölt, hogy nem tudja megvenni a Camaro túraautós változatát
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
feka007
veterán
BMW, Porsche, Audi, VW hol marad? Nekem ezek kellenek, nem rönó
-
anulu
félisten
jelenleg 14-15 milla creditem van, es kb minden autom, amit meg akartam venni nem, nem jatszottam vele sokat
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
-
wolruf
őstag
Remélem lesz Golf 3 VR6 is
A 2-ben a Golf 2-es és a Corrado VR6 fantasztikus örömöket okozott Emlékek előtörnek...(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
KrAt
veterán
Ha már egy twingot be tudtak tenni, igazán lehetett volna 1-2 Opel is..
-
Ősember
őstag
-
Gomez86
őstag
-
Nunder
őstag
Az a kis fehér Alfa éppen olyan rút mint a Fiat 500. De nekem egyértelműen a Focus tetszik. Mintha csak a sajátunkat látnám. Csak az fekete és nem a sport verzió
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
7600 GS
addikt
Volvo C30 Rulez! Egyébként a Mé?gané mit keres itt? Röhögőgörcs.... Volvo, Opel,Volkswagen, Audi,BMW RULEZ! Én az utolsó képen egy OPC-s Corsát is látok! Háromszög alakú kipufogóról meg a lámpáról meg lehet ismerni.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz FRENK1988 #23 üzenetére
Szabályzat? Az micsoda? Nem szidtam, ott volt a Smiley! De egyébként tény, hogy a japán meg német nameg a svéd autók klasszisokkal jobbak. A Renault körülbelüla 90-es évek végéig tudott autót gyártani. Nekem elhiheted. Volt 1 Scénic-ünk + apám autósboltos. És hát amikkel jönnek hozzá... 1,5 dci-be a porlasztó darabja 60 000 és van belőle 4db.. Ja,és ez többségében már 40 000-nél előjön.. a 80-as évek Renault-jai voltak az igaziak, azok voltak a jók
Üdv.: Marci
-
7600 GS
addikt
Egyébként van valami lista arról, hogy milyen autók lesznek a játékban?
-
Def26
félisten
Hát gyerekek, elbújhatnak az Amerikai autók a pi**ába.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
feka007
veterán
Hát azért nem semmi mekkora gépszörnyekkel járnak. Újabban járkál pár amerikai rendszámú amcsi kocsi Bp-en, és mind akkora, hogy simán átmenne egy régi Suzuki felett.. Persze ott a 3 literes benzin az alap, ezért is ők fogyasztják a legtöbb kőolajat.. Nembaj, ők is fognak a legnagyobbat szívni ha nem lesz.
-
heihachi
addikt
Ma a munkahelyemtől nem messze, a Szent István parknál így parkoltak sorba a kocsik:
egy szürke Ferrari F360 Modena, mögötte egy Ferrari 599 GTB Fiorano, mögötte egy Mercedes SL 55 AMG Szar látvány volt[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
keIdor
titán
Nekem annyira a Japánok se jönnek be. Vannak szép darabok (pl. Mazda 6, Mitsubishi L. Evo-k, néhány Nissan Skyline, 1-2 Toyota, Honda Civic, Subaru Imp. stb.) de én mindig Németet fogok venni... valahogy a Japánban mindig van valami, ami nem tetszik, pl. az Evo X-ben a műszerfal rohadt puritán, és nem olcsó az az autó... ha már milliókat költ az ember autóra az legyen olyan, hogy leessen az állad...
BMW, Audi, Mercedes, VW meg aki megteheti Porsche (főleg Panamera)Peugeot-ot nem vennék, sok ismerősnek volt, és voltak gyakran kellemetlenségek... Citroen-ekkel szintén...
A Volvo az még tényleg jó, meg az Opel Insignia se semmi, főleg az OPC.
heihachi:
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
7600 GS
addikt
Nekem most nincs olyan japán autó, ami tetszene.. Csak Toyota Supra meg Corolla AE86. Van egy Yaris II-esünk, és 58 000-nél teljes motorcsere volt benne, és már 3x cserélték át rajta a kipufogót, mert valami elengedte magát benne. De a Német autók a ehjobbak, ez tény. És rajtuk nincs gyenge pont. Én ültem már VW Phaeton-ben meg Touaregben és a belseje hihetetlenül ki volt dolgozva. De van a családban egy 82-es Passat 1.6 szívódízel és semmi baja, pedig 472 ezer van már benne. Csak kopó alkatrészeket kell cserélni. De a nagyragadozónk egy 2000-es V70-es Volvo 5 hengeres turbós benzinmotorral (250 paci) automataváltoval. Húz mint állat. Japán rizskályhákat csak úgy toljuk le az útról.
-
sosperecek18
őstag
Azért én is mondanék pár szót. Szval nem biztos, hogy minden francia kocis szar, sőt. A németek között is van elég sok probléma. Példa: itt tőlünk nem messze lakik egy család már több éve Peugeot autóik vannak több 100.000km hiba nélkül (307/406), uncsiméknak volt Astra G, ette az olajat, minden baja volt, haveroméknak Golf IV szintén több 100.000Ft-ot kellett rákölteni
Szval az a lényeg hogy mindenki vegyen olyan kocsit, ami neki tetszik (nekem pl. BMW 3;5 illetve a Peugeot 307 a favorit), minden márkában van olyan hogy, csak viszi a pénzt, ki kell fogni és akkor akár még egy Koreai kocsi is kibír több évet javítgatás nélkül.
Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
7600 GS
addikt
válasz sosperecek18 #35 üzenetére
Hello!
Azért az elmondható, hogy arányaiban sokkal több francia autó szarik be, mint német. A koreai autók meg mostanra sokkal megbízhatóbbak lettek, mint a japánok. A világ fordult egy nagyot.
-
vendingo
veterán
A német autók gyakrabban szarnak be, mint a japánok, de olcsóbb hozzá az alkatrész, a japánok, meg ritkábban halnak be, de akkor mélyen a zsebedbe kell nyúlni. Volt már 2 német, 2 japán, és most megint van 2 japán autóm, ég és föld a különbség a 2 kontinens között minőségbe, és megbízhatóságba.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
CYBERIA
senior tag
Van alapja a dolognak!
Vendingo: újabban már nincs olyan nagy különbség minőségben a japánok és a németek között.
Tudom, hogy sokan nem hisznek az ADAC-nak, de egyébként többfelől is megerősítettnek tűnik a dolog.
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
7600 GS
addikt
Olvass autós szakportálokat, mindenhol ezt írják. Valahogy a japánok egyre szarabbak.Mi tapasztalatból tudjuk. Van egy II-es Yarisunk.58 ezernél komplett motorcsere. Ehh.... Az ADAC Statisztika is ezt mutatja. Szinte az összes kategóriában német márka a legmegbízhatóbb. Pl.: Audi A6-osokkal szinte alig van probléma.
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Én is így vagyok a japó autókkal, csak némelyik jön be, kb ugyanezek. Hétköznapi kocsikból meg a régebbi Toyota Avensis tetszett, de mivel Toyota így az életbe nem vennék, de designra bejött.
Amúgy nekünk is mindig német verdánk volt (leszámítva persze a szoci korszakot, amikor örült mindenki a szar 1200-es Ladának mint majom a farkának Bár az 1500-ös már egész jó kis kocsi volt, olyanunk volt utoljára). Azóta vagy VW vagy Opel, vagy mindkettő egyszerre. Most már 5 éve egy harmatgyenge 105 lóerős Zafiránk van, még a Polo 4 is jobban ment az 1,2-es motorjával. Elmegy ez a rohadt válság jó lenne kicserélni már egy VW-re. Amúgy jó kocsi, csak gyenge az 1,6os motor hozzá, meg már régi darab, de gond nem volt vele. Mikor vettük Citroen Xsara Picasso meg e között filóztunk, hát utóbbit már hetente lehetne szervízbe vinni. -
Def26
félisten
Nekem egy 2006 -os Toyota Corolla -m van, bele raktam 98e km -t és semmi baja nem volt idáig. Kopp-kopp. Előtte egy Nissan Micra -m volt 2005 -ös, ennek annyi volt a baja, hogy jan. 1 -én elszállt a szervó. Miskolckapolcáról kellett hazajönnünk Pestre, nagy élmény volt... Lényegében én elégedett vagyok a japán autókkal.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
VoDaFoNe
aktív tag
várom már a forza3-at.. a vidi jónak tűnt.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Márk
senior tag
Akkor jobbat mondok: A4 vs. Avensis. És akkor itt elvérzenek a japánok. Mert a németek még mindig tudnak autót gyártani.
2009.08.: LG 42LH4000 ---> 2011.08.: PANASONIC TX-P42G20E ---> 2014.05.: PANASONIC TX-P50UT50E ---> 2017.05.: PIONEER 9G KURO PDP-LX5090 tuned by janos666
-
bálesz44
csendes tag
Suzuki a legjobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PS5 Slim (garanciás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest