Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • válasz hfrankee #5 üzenetére

  Teljesen rendben van, ha korrekt progival történik a költöztetés. vannak olyanok köztük (pl a Paragon Migrate to OS) ami bizonyos, általa feleslegnek tartott dolgokat kitakarít, pl a Windows Update előzményeket és install fájlokat. Ilyenkor azt tapasztalod, hogy amikor elindítod a WU-t, akkor frissítések keresésénél az lesz, hogy Soha(mintha még sosem indítottál volna WU-t), hiányozni fognak a frissítési előzmények is, de természetesen a telepített frissítéseknél minden megvan szépen.

  Eredeti, nam okosított OS esetén teljesen megbízható eljárás a klónozás, warezbubusok viszont kivághatják a talajt a lábuk alól. ;]

  Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

 • válasz hfrankee #8 üzenetére

  "Evvel az általad ajánlott progival csak csinálok egy backup windows-t egy másik partícióra ,majd a csatlakoztatott ssd-re restore?!"
  Igen, csak ha létezik a rejtett partíció nálad, akkor a rejtett partíciót és a rendszerpartíciót egyben (mindkettőt kijelölve) kell elmenteni. (A progi amúgy 1 lépésben is el tudja ezt végezni, ez az 1. módszer a leírásomban)

  Ha megpróbálod és sikerrel jársz, akkor mindig úgy kell ellenőrizni a működést, hogy csak az ssd legyen csatlakoztatva, másik meghajtó nem, hogy biztosan az SSD-ről induljon a rendszer. Csak ha így minden rendben, akkor szabad a HDD-t formázni (már ha akarod)

  Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Hozzászólok Aktív témák