Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
letepem
aktív tag
Kicsit dadogós a lelkem !
[ Szerkesztve ]
látok, hallok, érzek és gondolkodom.
-
bunevo
tag
Nevetséges az egész. Legalábbis a robot része teljesen felesleges ilyen gagyi formában. Remélem legalább a kommunikációs szoftver ér benne valamit, amiért pénzt is ad majd valaki.
-
-
BlackSoft
addikt
Ez jutott eszembe
---------> Számítógép szerviz III.Kerület <---------
-
macman507
aktív tag
"Enyhén" összeszarnám magam, ha este szembe jönne, vagy akár csak ott állna valahol a sötétben
Nem lehetne kevésbé félelmetesre tervezni ezeket a cuccokat?1hs,.2HS,.3HS, yay! ;)
-
inteltunder
tag
hmmm egész sunázható már
jobb ma egy intel mint holnap egy amd
-
Rickenstein
senior tag
válasz
inteltunder #7 üzenetére
Kár, hogy csak a szájával lehetne mit kezdeni (valsz. csak valami állványon van a felsőteste). Aztán lehet, hogy megrázó élményben lenne része az embernek. Inkább lenne realisztikusabb, az se lenne baj, ha nem beszélne.
[ Szerkesztve ]
PS C:\>_
-
MZperX75
addikt
Japóknál mindegy milyen darabos a mozgás,szopó program működjön rendesen.
-
Vanessa robot nő volt!!!!
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
törölt tag
Leonardo is készített hasonlót pár száz éve, igaz az nem beszélt, kötelek mozgatták, és oroszlán forma volt
Ez így elég béna, keltsetek fel ha Ő valóság lesz: [link][ Szerkesztve ]
-
Meteorhead
aktív tag
Az Uncanny Valley mintájára ez a kislány az Uncanny Canyon legmélyén tanyázik. Vagy csináljanak egy értelmesen mozgó plüss macit, vagy egy ennél sokkal jobb embert.
-
hemaka
nagyúr
Nem dobtam egy hátast tőle.
-
pusszycat
nagyúr
Ez még így is jobban néz ki mint a cikkbeli.
MZperX75: Van ezeknek foguk? Nehogy egy rövidzárlat, vagy áramszünet, pótolhatatlan kárt okozzon.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB
-
C$abi
aktív tag
Lehet, hogy csak én vagyok ilyen lemaradott, de szerintem egész okos ez az Aiko nevű robot, legalábbis én még nem láttam ilyen folyamatosan mozgó és ráadásul beszélő robotot. De az alsó végtagoknak is mozogniuk kellene, mert így maximum reklámnak jó.
-
Ez azért még nem egy Cherry 2000...
01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01100010 01101110 01110100 01001111 01010101
-
pepeno1
tag
Akkor kicsit belekötnék az andriod hölgy kifejezésbe, mert kicsit zavar.
Az anroid a görög androsz, férfi szóbol ered, szóval ez egy férfihoz hasonló robotot jelent(ene).
Ennek szépen megvan a női párja a [gynoid] .
Szóval ő nem egy női android, hanem egy gynoid. Még rövidebb is.
A T-sorozatú kis csaj a SCC-ből is gynoid.Azért mert a kacsa nem tud úszni, még nem a víz a hülye.
-
joghurt
addikt
Tudjuk, olyan székelyesen az asszony nem ember, a lány nem gyerek, a medve nem játék.
De miért ne lehetne az android a "nemtől" független gyűjtőszó az összes humanoid robotra? Vagy jobban szeretnéd az "antropoid" szót erre?MégOFF-abb: Magyarul az a szó günoid, és nem gyé-noid.
A tej élet, erő, egészség.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat komolyan veszi az androidok fejlesztését, és bár még hosszú az út, a törekvés már most is látványos eredményeket hozott.
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest