Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz TechN7ne #2634 üzenetére

    Tisztázva, hogy minden töltés degradálja az akkumulátort, mi a helyzet a magsafe-es töltéssel? Különbözik ez a Qi-tól igazán, vagy szimplán a mágnesek miatti csak biztosabb a kihasználása (illetve ugye ennél 15W, Qi-nál csak fele érhető el). Hozzászoktam már a vezeték nélküli töltéshez, így ezt preferálnám továbbiakban is, de Qi-nál azért nyáron érezhetően melegebb a telefon (20W-ra képes papíron), így ilyenkor a töltés sebesség is lassabb, emiatt (és a melegedés miatt) inkább vezetéken szoktam olyankor tölteni. Magsafe esetén is hasonló a helyzet, vagy ez fejlettebb, jobb a helyzet ilyen tekintetben?
    Láttam már RGB-s ventillátoros magsafe töltőt, de az már röhejes kategória. :DDD Jófajta magsafe tokot még keresek, ha már ezzel tölteném, csak az átlátszót preferálnám, de ott a magsafe mágnesek miatt nem az ízlésemnek megfelelőek.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák