Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
Remélem nemgond ha én is válaszolok némelyik kérdésre
Manuális installt tudsz a honlapon lévő romoknál úgy csinálni, hogy SD kártya főkönyvtárába bemásolod, meghagyod érintetlenül a nevét, és amikor lehúzod a gépről pittyen hogy frissítés elérhető. Lehet több próbálkozás kell, de nekem így frissített! Nem ugyanez volt a konkrét eset ami nálad, de hasonló remélem segítettem.
rootolt állapotban semmiképp se frissítsd, mert bootloopba kerül az eszköz, és azt kemény dió megoldani.
nekem volt a szervizbe a készülék, a Cordonban, rootoltam előtte, aztán unrootoltam is és úgy lett elküldve. Itt egy másik készülék fórumán olvastam olyant, hogy látják ha már rootolta az ember, de jogilag fárasztóbb szórakozni a garanciamegvonással mint figyelmenkívül hagyni az egészet, ezért általában figyelmenkívükl hagyják. Nekem sem szóltak érte. De elvileg garancia ideje alatt nem szabad rootolni! Dönts saját belátásod szerint.
-
bulbaa
tag
Hali
1 Igen ezt a verziót töltöttem le, de azért lecsekkold az éppen aktuális androidot ami a tableten van.
4 erre vonatkozólag nincs sok tapasztalatom, mert eléggé új volt a tablet és keveset is volt előtte használva, ráadásul ez az első android eszközöm. Elég halvány emlékeim vannak a 4.4-ről de mintha valamelyest több lett volna a szabad hely. Lollipoppal 11/16 GB van mínusz az appok.
5 Nem tapasztaltam semmi ilyet
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Mini 6, Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy S10+ / S10 Ultra 256/512 GB, 1 TB (bontatlan, 3 év garancia)
- Apple iPad Pro, 12.9'', 2.gen, Gold, 256GB, Wifi + Logictech bill+ pencil
- Apple iPad 9, Silver, 64Gb, Wifi+Cellular, új állapotú + Smart Billentyű + Pencil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest