Új hozzászólás Aktív témák
-
aaadicsek
csendes tag
Na így már tisztábban látok. A droidokat hagyjuk, olyanok amilyenek. Tehát aztmondod, hogy a mezei user, aki mindenféle netről összeharácsolt útmutatók alapján (nem Dovloran leírására gondolok) akar downgradelni egy olyan verzióra, ami már nem támogatott, nem tudja hazavágni a telefont? A 6.1.3. az egy dolog, arra megvan a kiskapu (ehhez is elég sok idő kellett) és ugye többeknek sikerült, de vajon a többi verzióval is ilyen biztos a módszer? 7.1.2re gondolok, amivel most próbálkoznának itt.
Amúgy igazad van, én tényleg nem értek ilyen szinten a telefonokhoz, én is csak a témában olvasgatott infókkal gondolkozom. De mindenképpen óvatosan szórakoznék az ilyenekkel, meg ha nem sajnálnám a telefont.[ Szerkesztve ]
-
-
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
MK VII
veterán
Na mondom letörlöm én is a frissítést, de nekem ott nincs semmi.. Illetve van, de az online tárhely előfizetés módosítása.. Ennyi.. Sehol nem találom azt a frissítést..
Vagy hova van dugva?Más.:
- A hétvégén 3x indult újra a telefon minden ok nélkül illetve azt vettem észre, hogy írásnál akad nagyon..
Már megírtam a mondatot mikor a telefon még csak a mondat közepénél tart és be kell várnom mire végez vele.. WTF? Ez a stabil, akadásmentes szifon működés amiről állandóan ódákat zengenek a szifonosok? -
veterán
-
Dovloran
senior tag
Pedig direkt ezt linkeltem neki, mert a Pangu hivatalos oldalán meg nem volt kint a 7.1 előtti verzióval való kompatibilitás. Érdekes.
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
senki66
senior tag
Igazából megtaláltam, csak félreértettem, mert rögtön kérte a passcode-ot, én meg azt hittem, hogy itt lehet új passcode-ot beállítani (nehezen azért leesett, hogy itt megadom a jelenlegit és aztán tudom kikapcsolni, vagy változtatni) egyébként lényegileg sajnos egyet kell értenem veled, de ezt már korábban én is jeleztem. Én az április 1-i tréfa miatt léptem a 8.4 JB-ről a 9.3.1-re , nem tudom lesz e JB valaha is az új(abb) verziókra?
Mindazonáltal a 9.3.1 nekem gyorsabbnak tűnik, mint a 8.4 volt, pedig még nincs is belakva.[ Szerkesztve ]
-
senki66
senior tag
Ha visszaállok ipsw-vel, akkor mi a szitu, mint ahogy kérdeztem a [17289-es hsz-ben]?
-
-
AngeloDivina
aktív tag
Egy felesleges mozdulat is ami elveheti a figyelmèt a vezetèsről èletekbe kerülhet. Nem egyszerűbb rápillantani a telefon ledjère, mint 100x odanyúlni ès nyomkodni? Gondolkozz egy kicsit lègyszíves!!! 18 mèteres szerelvènyt kell irányítania. Szeretnèl olyan kamion mellett elmenni kocsival a gyerekeiddel, ahol a sofőr az iPhone-t nyomkodja a vezetès helyett?
Rèszemről kiszálltam ebből a topikból!Üdv ès további kellemes fórumozást!
Élj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest