Hirdetés
- Kell-e új tápkábel a GeForce RTX 50-es sorozatú VGA-khoz?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
A beépített akksi miatt (is) felejtős. Ha hosszabb ideig vezetékről használom a notit, ki szoktam venni az akksiját, ne amortizálódjon. Másik, hogy egy hosszabb útra (pl repülő a nagyvíz túlpartjára) vehetne az ember 12cellás utángyártott akksit mint az eeePC-knél.
Más: igp-knél mikor fogják implementálni a modernebb architektúrát+Haswell mintára némi dedikált igp-cache-t?
-
t72killer
titán
Szuper, már csak 500$ környékére kell levinni az árat, és az intel igp-s szerencsétlenségek le vannak mosva a piacról
Kár, h ez 1előre álom...
-
GIJoe
addikt
Nekem VAIOm van a SONY sem túl pörgős a driverek tekintetében sőt... de a linkelt driver felszalad simán, és muxik
Ja még annyit hozzátennék, hogy mocskosul feleslegesnek tartom a gyári szoftokat,
tehát amint megkaptam a notit azonnal format C: windows telepít az alján lévő serialal és meg van oldva minden. Ugyan így tettem Lenovo, HP Samsunggal nem bántam meg...[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
Próbáltátok már? pl. lenovo-ra felmegy ugyan a referencia mobility driver is, de nem, vagy nem rendesen működik vele. Kizárólag a gyári driver-rel működik rendesen. HP-nál ugyanez a helyzet. Asus K széria megy a referencia driver-rel is, de ennek ellenére se vennék ilyet ismét.
-
atti_2010
nagyúr
Az AMD -s notikhoz úgy tudom hogy van egy kiskapu amivel telepíteni lehet a legfrissebb divert rá.
-
apatyas
Korrektor
-
icons
addikt
Kezdem úgy érezni, megtaláltam azt a notit, amelyiket meg is fogom végre venni
Mindenben tökéletes (a külcsíny lehetne jobb, de az a legkevésbé lényeges), remélem az a 8cellás akksi bír 8-10órát.
(optikai meghajtó szerintem is hátrány, de legalább egy SSD-HDD páros kihozható így
, ahogy kollega is írta)
És én is sajnálom, hogy nem lesz itthon... hol lehet külföldön ezeket a legolcsóbban beszerezni? Mert én pl megyek Németországba a nyáron, és esetleg veszek magamnak valami hasonlót
. Vagy inkább USAból érdemes behozatni valakivel?
-
lordEVO
tag
Na szerintem egy 14 colost beszerzek a kozeljovoben
-
r3dsnake
nagyúr
vegre egy igenyes notebook, eros hardverrel, es nem 15,6-os meretben meg 3 kiloval, erre nem lesz forgalmazva itt...
-
ng0ofy
KORREKTOR
-
erdoke
titán
Miért erőltetik még mindig az optikai meghajtót? Lehetne a helyére hatékonyabb/halkabb hűtést tervezni. A másik problémám a WXGA kijelző 14" átlóval.
-
mpioca
tag
Biztos, hogy a feltüntetett IGP-k kerülnek a gépekbe? Nem pedig 7500G és 7620G? Nagyon szimpatikusak egyébként! A nagyobb méretű tökéletesen megfelelne igényeimnek!
-
lujó55
addikt
miért nem lesz itthon?
-
Chaser
legenda
Beépített akku?
-
Gusztáv
addikt
válasz
Mr. Double B #12 üzenetére
Na igen, de ott csak 4 cellás akut írnak (mondjuk azzal 7 órás üzemidőt
).
Meg 1-2 hónapos szállítási időt.
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Double B
tag
Az a 850 dolcsi, az Amazonon máris 750.
Jó ez a kis gép, csak ez a szürke annyira unalmas... a HP Sleekbook vörös/fekete "fényezése" jobban bejön, de szerintem az sem lesz majd itthon.
-
letepem
aktív tag
átlagos üzemidőről lehet valamit tudni ?
-
Prof
addikt
Nagy UP a matt kijelzőnek.
Amúgy lassan az utazási irodákba felvehetnék a noti beszerző túrákat, mert jobban megéri a világ másik felére utazni lassan ilyen áfa és választék mellett ami nálunk vanAkit érdekelnek további trinity-s notik annak ajánlom a következő topicot [link]
-
ng0ofy
KORREKTOR
Ha kicsit hagynák vastagabbra a design, a 13,3-ba is beleférne 8 cellás akksi és a rendes hűtés tehát erősebb proci. ÉS akkor rohannék megvenni, amint el tudom passzolni a mostani gépem. Ugyanis a picit nagyobb, mint A4-es méretű gép még pont kényelmesen elfér bármiben...
-
Gusztáv
addikt
A Samsung egyre szimpatikusabb gyártó a szememben. Nem nagyon tudnék dönteni, hogy 13" vagy 14". A nagyobba tényleg lehetne legalább opcionálisan 1600x900 panel, de a 8 cellás aksi dicséretes.
-
törölt tag
Ennyi pénzért nekem nagyon tetszik ez a notebook. Szubjektív, de az hogy AMD trinity nálam +1.
-
Radványi
aktív tag
A 14" megint nagyon jol hangzik csak a felbontas nem gyozom magam ismetelni miert nem lehet egy picit nagyobb
-
ng0ofy
KORREKTOR
Elég jó, 850 dollárért mégis picit drágának tűnik, a nagyobbik a kisebb áráért viszont jó lenne
-
atti_2010
nagyúr
Azért az a második cuccos már elég harapós, gondolom a Samsung már van akkora gyártó hogy magasról lesz.... mit mond az Intel.
-
MZperX75
addikt
NP535U4C
25W TDP
Új hozzászólás Aktív témák
ph A dél-koreai gyártó 13,3 és 14 hüvelykes hordozható gépeket is piacra dob AMD APU-val.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kell-e új tápkábel a GeForce RTX 50-es sorozatú VGA-khoz?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Revolut
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...