Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • J0shu4M1ll3r

    senior tag

    válasz Atex #9010 üzenetére

    Nekünk ártanak, de ahogy többen is említették, Nianticnak ugyan olyan játékos, mert hiába otthonról játszik, de ember játszik, és az meg beleszámít a kimutatásba, amiből pénz jön neki.
    Hogy a bot tud-e gymezni, azt nem tudom, de nem tartom kizártnak, hogy valaki már írt olyat, amiben tud.

    A tradet meg nem is kell megvárniuk. Szinték a korábban írt videókból világossá vált számomra a sniping fogalma. Meg tudják azt csinálni, hogy játékba belépés után mondjuk kinéz egy jó IV-s régiós pokét, aminek ott vannak a koordináták. Azokat bemásolja az appba és odaugrik, majd amikor megjelenik a poké rákattint, de mielőtt rádobna labdát vagy gyümit, visszateleportál haza és ott kapja el. A szerverek csak azt nézik, hogy pl a legutolsó interact (poké elkapás, stop pörgetés, gymbe poké berakása) helyétől milyen messze van. Mondjuk attól még simán azt írja ki a poké adatlapján, hogy pl taiwan az elkapás helye, nem kap bant, mert a szerók meg azt látja, hogy mondjuk MO-n belül kapta el, az utolsó pörgetéstől 5 méterre. Erre mondjuk az nem lenne rossz húzás Niantictól, hogy a szerver által észlelt tartózkodási helyet összehasonlítja a poké adatlapján lévő elkapási hellyel, és ha eltérés van, mehet a hammer.
    Ha jól emlékszem ez szintén benne volt TrainerT videóban vagy a sorry válaszában.
    Aki akar, talál magának magyarázatot vagy nyugtatást, hogy miért használja.

    Mondjuk én biztos adnék bárkinek Mime-ot, még ha nem is tudna cserébe adni olyat, ami nekem nagyon kellene. De nekem is jól jönne csak úgy egy, úgyis csak dex-be kéne.

    Sajnos van jó pár olyan dolog, ami inkább lehúzza a játékkedvet, úgyhogy én mostanában pl a Rattatákat farmolom a medál miatt :D

    szerk:
    Ha nem is napi szinten, de néha érdemes ránézni TrainerTips, Mystic7, BenTim1 és Reversal videóikra, vannak infók, amik hamar jönnek tőlük, és sok dolgot csak úgy kitárgyalnak, és mondanak okosat is.

    [ Szerkesztve ]

    "There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."

Új hozzászólás Aktív témák