- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
profit
tag
Ebayes vásárláshoz új számlámat regisztráltam Paypalen. Igazoltam a két kisösszegű Paypal utalást, ezzel a számlát megerősítettem.
Sajnos nem enged fizetni a Paypal. A számla igazoltként jelenik meg, más fizetési mód nincsen.
Ebayen az áru fizetésére kattintok, belépek Paypalbe, ezután Ebayen nem tudok a Confirm and pay gombra kattintani, hanem a három fizetési mód között a legfelsőnél, tehát a Paypalnél az jelenik meg, hogy váltsak másik email címre, ellenőrizzem a Paypalt.
A három fizetési módozat közül a Paypal fizetési mód sávjában megjelenik az email címem, mellette a Switch account link, és alatta a Please continue to PayPal for your payment mondat, majd a Continue gomb. Ha erre kattintok, még egyszer pontosan ugyanez történik, ugyanaz jelenik meg a végtelenségig, és nem tudok Confirm and Pay gombra kattintani, hogy lezárjam a tranzakciót.
Mi lehet a hiba? Az új bankszámlát ugyanazzal a személyi igazolvánnyal nyitottam, mint a lezártat, amit Paypalen töröltem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest