- TCL LCD és LED TV-k
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Mobilis gaming monitorok a ViewSonic elképzelése szerint
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
prmcsk
addikt
Fiúk !
Van nálam egy P4-3.00E prescott proci dobozos kivitelben.
A száma:SL7PM - PHILIPPINES megnéztem az Intel táblázatot de abból
számomra nem derült ki a húzhatósága (fsb).
Ha valaki a számok alapján tud valamit kérem jelentkezzen és írja meg nekem
a várható eredményt.Előre is kösz.
Ui:Tudom az a legegyszerűbb ha kipróbálom de sem időm sem enrgiám nincs hozzá,mert a vízhűtésem miatt ez nem lenne egyszerű a ''zsákbamacskáért''."Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
prmcsk
addikt
THX !
Irományod alapján kezd tetszeni a dolog.
A két proci között a különbség :
Enyém :Stepping-E0--Cpuid-0F41h--Microcode-05
Tied :---''----------D0----''-----0F34h-------''----------07
Most már csak egy agyas kellene,aki mindezt lefordítja Magyarra."Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
prmcsk
addikt
Mindenkihez !
Az fsb csúcsot nálam egy 2.4cNW tartja 300fsb-vel@3.6Ghz.
Most már egy barátomé.(Azóta is rajtam röhög)."Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
prmcsk
addikt
válasz Rover623 #3081 üzenetére
Köszi ''kimerítő'' vagy és okosságod alapján kezd visszatérni az ''életkedvem''.
A hűtéssel nem lenne gondom a többi meg az ''égi bitek'' együttállásán múlik."Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
prmcsk
addikt
Hááááááát !
Nempittyputty.
A helyében én lottóznék,mert olyan eséllyel fogta ki ezt a procit,mint az ötöst.
Nálam semmi nem volt ''szétmolyolva'',csak bios feszt kapott."Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
prmcsk
addikt
válasz K!sCs0k333 #3090 üzenetére
Nem lehet,hogy a húzás miatt elfelejti a SATA vezérlőt ?
Megelőztek.
[Szerkesztve]"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
prmcsk
addikt
válasz K!sCs0k333 #3093 üzenetére
Van megoldás !! ATA vinyó.
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
prmcsk
addikt
válasz K!sCs0k333 #3095 üzenetére
De van!! Eladod a SATA-t,veszel ATA-t.
Persze te tudod,hogy mi a fontosabb."Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
-
prmcsk
addikt
válasz Trance_Enegy #3133 üzenetére
Ne legyen igazam,de ''ügyelni'' fognak rá,hogy nem.
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
prmcsk
addikt
válasz Trance_Enegy #3137 üzenetére
Nekem még nem volt 775-ösöm,de mások azt mondják,hogy igen.
-
prmcsk
addikt
válasz Trance_Enegy #3139 üzenetére
Biztos,hogy veszek 775-ös ''rendszert'',de én ''bölcsen'' várni szoktam minden
infót és tesztet,melyek alapján döntök az esetleges vétel mellett."Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
prmcsk
addikt
válasz killahdrums #3185 üzenetére
Lehet,hogy én vagyok vak,de ezeket a számokat nem találom az Intel oldalán.
Segíts,mert komolyan érdekel.Vennék egyet."Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
prmcsk
addikt
válasz ArthurMiller #3499 üzenetére
A memóriád milyen,mit tud,milyen''áttétellel''hajtod, 1:1 / 5:4 ?
Szerintem itt a bibi."Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
prmcsk
addikt
válasz ArthurMiller #3501 üzenetére
Az agp-pci-t tedd fix-re és a cpu-ram viszonyát is tudod állítani.Próbából ezt
tedd 5 : 4-be és igy próbáld az fsb-t emelni."Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
prmcsk
addikt
FIÚK ! Segítsetek.
Gyors válasz kellene
Ma vettem egy P4 3E Ghz dobotos prescottot:A száma:SL7PM.
Azt''vártam''tőle,hogy a 267 FSB-t azaz a 4 Ghz-t tudja,de 260-nál megáll.
Fesz.emelésre sem reagál plusz fsb-vel.
Konfig a nevemnél,annyi kiegészítéssel,hogy 550W-os Q-TEC-em van,tehát a
CPU fesz. stabil.
Kérdésem:Ez lenne a proci vége ?Valami okosság?"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
prmcsk
addikt
válasz Rez_Grof #3602 üzenetére
Ne tarts telhetelennek !
Csak azért váltottam volna,hogy a saját''lélektani''határomat (a 4G-t)
áttörjem.
Próba fesz.a végén = 1.5125 volt és +próbából hiába adtam többet nem reagált.
Köszi a gyors reagálást."Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
prmcsk
addikt
válasz Rover623 #3604 üzenetére
Ne csinálj ebből lelkiismereti problémát!
Ráér a megoldás,tehát valószínűleg a 3. verzio működik,de még az sem kizárt,hogy platformcsere lesz a vége,természetesen veled boltolva.
Köszönöm hozzáállásod:Tisztelettel: prmcsk."Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- TCL LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...