Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lovi27

    addikt

    Kíváncsiságból uninstalláltam a PMS-t. Szabályosan, ahogy kell: először letiltottam a működését, ellenőriztem a service listában, már csak szürkén, tiltottan szerepelt és a process is leállt. Majd eltávolítottam a plugint. Utána megpróbáltam újratelepíteni. Na, onnantól kezdve meghalt a dolog.

    A telepítési ablak végtelen error üzenet írásba került. Le lehetett állítani. Utána megjött a szolgáltatások közé a PSM, mintha rendesen települt volna, de nem lehetett megnyitni, "Failed to execute XPath query '//services/plexmediaserver'." hibaablakot dobott. Ha a szolgáltatásokat megakartam nézni szintén csak ez az üzenet jött helyette. Hasonló, de valamivel rosszabb helyzet lett (a szolgáltatások nézet miatt), mint a kínlódó társunknak. Az ok valószínűleg a v2 és v3 közti különbség. A legdurvább az volt, amikor terminálon keresztül végre töröltem a PM szervert, de a web GUI továbbra is úgy jelezte, mintha nem történt volna semmi, mintha még mindig meglenne. :Y

    Végül is 20 perc munkával sikerült helyreállítani - nem, nem az OMV újratelepítésével. :DD
    Így utólag a lényeg, hogy nem távolítja el teljesen az uninstall a plugin által telepítetteket és az ott maradt szemét miatt nem lehet rendesen újratelepíteni a plugint. Persze lehet, hogy ez csak a v3-ra igaz, mivel ez még béta állapotú, de a kialakult helyzet nagyon hasonló volt.

Új hozzászólás Aktív témák