Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
-
félisten
válasz FehérHolló #57034 üzenetére
Viccen kivul jo otlet lehet. Vagy Scheme, vagy Clojure. Csak mert koncepcionalisan nagyon egyszeruek, es tuti fejlesztik a gondolkodast.
while (!sleep) sheep++;
-
félisten
válasz FehérHolló #57038 üzenetére
A szokasos pelda, qsort C vs. Haskell:
void qsort(int a[], int lo, int hi)
{
int h, l, p, t;
if (lo < hi) {
l = lo;
h = hi;
p = a[hi];
do {
while ((l < h) && (a[l] <= p))
l = l+1;
while ((h > l) && (a[h] >= p))
h = h-1;
if (l < h) {
t = a[l];
a[l] = a[h];
a[h] = t;
}
} while (l < h);
a[hi] = a[l];
a[l] = p;
qsort( a, lo, l-1 );
qsort( a, l+1, hi );
}
}------------------
qsort:: Ord a => [a] -> [a]
qsort[] = []
qsort(p:xs) = (qsort lesser) ++ [p] ++ (qsort greater)
where
lesser = filter (< p) xs
greater = filter (>= p) xsVan, aki szerint az elso erthetobb, szerintem nem.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
bandus
veterán
válasz FehérHolló #57041 üzenetére
hát miben?
mármint kötekedően hangzik a kérdés, de tényleg fogalmam sincs
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
félisten
válasz FehérHolló #57041 üzenetére
Interpreter? GHC nem eleg jo? Fordit nativba, van LLVM backend is asszem, meg C outputot is tudsz generalni.
while (!sleep) sheep++;
-
veterán
-
félisten
-
nagyúr
válasz FehérHolló #57024 üzenetére
Jómagam a Monty Python-t kedvelem inkább.
Amúgy pedig jön Evetke, és esik a hektopaszkál
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
addikt
válasz FehérHolló #57058 üzenetére
Értelmezés egyes , leülök magamtól inkább
-
EQMontoya
veterán
válasz FehérHolló #57055 üzenetére
+1. Főleg, hgoy beágyban azért illik olvasható, de gyors kódot írni... Nah ez sokaknak haladja meg a képességét.
Same rules apply!
-
fasyrt
őstag
válasz FehérHolló #57079 üzenetére
Nem akartam sikert kívánni, mert ez nem olyan szituáció, ahol sikeresnek kell lenni. Veletek vagyunk ~ gondolunk rátok.
-
veterán
-
BlacKSouL
addikt
válasz FehérHolló #57116 üzenetére
nem csirke az, hanem varnyú, meg nem disznó, hanem ürge
de a többi stimmel..olyan fíínom égett tojúszag lesz hamarosan, hogy mind a tíz lábujjad megnyalod.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
tbs
addikt
válasz FehérHolló #57172 üzenetére
Bizony, meg kell válogatni a desktop alkatrészeket a projekthez.
Dr. E -> igen , erősen lassult a "fejlődés". És ja - régebben WS cuccokból szoktamvolt salgópolcos szervereket építeni, vagy masszív "desktopra" csendesített tápos levetett szervervasat használni. Montyt kérdezd meg, nincs-e nagyvasa - mindig szokott lenni nála valami csúnya.
-
tbs
addikt
válasz FehérHolló #57221 üzenetére
Hmmm... Akkor nekünk jár a "régi megbecsült ügyfél" státusz.
-
bobsys
veterán
válasz FehérHolló #57226 üzenetére
Probald meg amerikai szamrol, nekem bejott
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
EQMontoya
veterán
válasz FehérHolló #57228 üzenetére
Mert az angol egy szép nyelv, a német meg rusnya.
Same rules apply!
-
tbs
addikt
válasz FehérHolló #57226 üzenetére
Namaj' meglátjuk mimarad Bobtesó arcából 5-re...
-
bandus
veterán
válasz FehérHolló #57236 üzenetére
és ez mit fog tudni? az publikus?
-
bandus
veterán
válasz FehérHolló #57238 üzenetére
állat
nekem marhára bejött az az a7 reklám, amikor a kosztümös bige elküldi leparkolni a kocsit. nyilván lehet létezni e nélkül is, de ezek elég praktikus funkciók, ha tehetném mindet kérném a kocsiba. az asszony toyotájában is bejön ez a párhuzamos parkolósdi, de ez például merőlegesen még nem tud parkolni.
azt jól tudom, hogy te nem közvetlenül a konszernnél, hanem valamelyik beszállítónál dolgozol? fura, hogy ilyen rendszerre nincsen saját fejlesztőcsapata egy ekkora mammutávllalatnak (persze lehet tévedek, akkor sry).
-
lenox
veterán
Durva. Es ezt fogjak engedni hasznalni? Ugy ertem kiscsavo is csinalhatna ugyanezt, de csak akkor engedik neki, ha van jogsija, tehat nyilvan a kocsinak is kell arra legyen valami engedelye, ami akar orszagonkent valtozhat, hogy megkapja-e.
-
tildy
nagyúr
válasz FehérHolló #57236 üzenetére
Nem az A8-nal 'felejtettek el' az NCAP tesztet? Mintha watchdogon errol beszeltek volna par napja. Ja, ugy tunik.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
lenox
veterán
válasz FehérHolló #57243 üzenetére
Ennel azert tobbrol kellene szo legyen, teszem azt jogi oldala is van, pl. ha valami esemeny van, ki a felelos. Amig ott ul a kiscsavo a kormanynal, addig egyszeru. Itt amugy nem nagyon talaltam hasznalhato infot, bar igaz, hogy nem is vartam...
-
lenox
veterán
válasz FehérHolló #57250 üzenetére
Hat a sorozatgyartos engedelyekbe en ezt nem ertettem bele, meg azert ez sokmindent felvet, de valahol nyilvan el kell kezdeni.
-
pohár
félisten
válasz FehérHolló #57253 üzenetére
hát ez rohadt jó
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
concret_hp
addikt
azé' androidos verziók is lesznek? (vagy adnak telót a verdához? )
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
tbs
addikt
válasz FehérHolló #57262 üzenetére
Hasalt is...
-
Tim82
félisten
válasz FehérHolló #57266 üzenetére
Illuminati.
(Akarom mondani gyíkemberek.)
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
bobsys
veterán
válasz FehérHolló #57264 üzenetére
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
félisten
válasz FehérHolló #57264 üzenetére
> Gyümölcsfák, melyeket nem kell kivágni a gyümölcsükért
Aha, csak elveszed a gyerekuket, es elve megeszed.
while (!sleep) sheep++;
-
parandroid
félisten
- Aztán ha beledugsz egy memóriakártyát, vagy pendrive-ot (gondolom saját tárhelye még úgysincs, minek), akkor ki tudja írni az előadó nevét, a dal címét, neadjisten az albumot is, meg a kiadás évét valami normális, nem pontmátrix, vagy vonalmátrix, vagy milyen kijelzőre?
- Meg aztán a sokezer euró felárért beletett navigáció mennyire lesz ciki két év múlva frissítések híján? (Nemcsak a térképfrissítésre gondolok, hanem magára a szoftverre is).
- Meg tud-e jegyezni vajon alapvető menetinformációkat, ha már van benne gps? (Olyanokat, hogy hol jártál, merre, milyen gyakran, mennyi idő alatt, legnagyobb megtett táv egy nap alatt, legnagyobb magasság, visszakereshető, naplózott útvonal, stb).
- Kihangosítót nem kérdezem, az az utóbbi egy-két év nagy fejleménye, hogy végre sikerül gyárilag alapár környékén beszerelni, ha már normális zenei kijelzőt nem.
- Hasonló a helyzet az USB és kártyaolvasó helyekkel, prémiumban még nem divat, a pórnépnek szánt középkategóriában már beadták a derekukat (persze sikeres ember nem hallgat tmörített zenét, tudom).Tisztában vagyok vele, hogy az autóiparban még a szokásosnál is jobban rommá tesztelnek mindent, de ultraciki, hogy 2014-ben kezdenek észbekapni, hogy egy alsó-középkategóriás, még csak nem is új modell okostelefon röhögve állva hagyja az autók központi számítógépét. És nem is csak a teljesítményre gondolok, hanem a felhasználói felületre és az ui-re.
Nekünk is lesz az új gépben gyári navis, tolatókamera-kijelzős fejegység, fosok is, mert nemigen találok róla infót, hogy pontosan mit tud (ha jól látom, AVN2 néven fut a mostani verzió a Mazdáknál), a kipróbálható autókban meg pont vagy a régebbi volt, vagy nem volt benne a navi.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
concret_hp
addikt
válasz FehérHolló #57262 üzenetére
csak annyira az iájfont nyomod, sose lehet tudni
mondjuk úgy, hogy rendkívül sokat tettem hozzá ma a gdp-hez
vagy fullba vagy sehogy :D
-
tildy
nagyúr
válasz FehérHolló #57246 üzenetére
Meg a központ is, mint kiderült, párszor őket is felhívták. Amúgy tudom jól, hogy nem kötelező, nem véletlen volt a szó "macskakormok" között.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
félisten
válasz FehérHolló #57291 üzenetére
Mondjuk ha nem vilagos, hogy az egy fazis mit jelent pontosan, akkor nem biztos, hogy celszeru haromfazisu aramot kotozgetnie.
while (!sleep) sheep++;
-
BlacKSouL
addikt
válasz FehérHolló #57399 üzenetére
hosszában tágul. nincs közte hézag, nem tud hova tágulni, megy felfelé.
így magyaráz taki Árpi.
persze ha a karbantartás (hézagtisztítás) miatt nincs hézag, akkor persze.
Mondjuk nemtom, ha 40 centinként le lenne csavarozva beton talpfákhoz, mi történne..[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
parandroid
félisten
válasz FehérHolló #57407 üzenetére
Az a BARA-DORO Kft. nem barad-duri illetőségű vajon? Még azt sem tartom kizártnak, hogy vezetői szinten összefonódások lehetnek a Nazgúl Bt-vel, vagy az egész az offshore Allseeing Eye Ltd Co tulajdonosi körébe tartozik.
Mindig eszembe jut, amikor egy kolléga panaszkodott, hogy átverte egy üzlettársa, valami panamai illetőségű cégen keresztül, pedig olyan megbízhatónak tűnt. Ja, a cég neve Palimadár Kft. (vagy mittudoménmilyen cégforma) volt. Azóta is ezen röhögünk a többiekkel, ha szóba kerül.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
BlacKSouL
addikt
-
concret_hp
addikt
-
parandroid
félisten
válasz FehérHolló #57432 üzenetére
Igen, tegnap ebbe már én is belefutottam, meg a másikba, miszerint godzilla fia bizonyára jesuszilla. Huh, őszintén szólva kíváncsian várom, hogy most feldobtuk a topikot, vagy megöltük?
p
-
EQMontoya
veterán
válasz FehérHolló #57432 üzenetére
Amikor először olvastam, majdnem leestem a dínómról a röhögéstől.
Same rules apply!
-
Csyppa
senior tag
-
félisten
-
bobsys
veterán
válasz FehérHolló #57445 üzenetére
Gondolom akkor ez alapbol rajta van, mert semmi hasonlot nem vettunk. Nyomtattunk fenykepejet meg vettunk valami kremet
-
Tim82
félisten
válasz FehérHolló #57454 üzenetére
Nem tudom, de Monty Python-éknak van erről egy filmjük. Hátha megvilágosodsz.
(A 42 már közhelyes.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
tbs
addikt
válasz FehérHolló #57454 üzenetére
Akkor hogy ne maraggy bizonytalanságba': a nagy csöcsök meg a zunokák.
-
félisten
-
ngabor2
nagyúr
válasz FehérHolló #57460 üzenetére
pénzért vehetsz piát...
-
félisten
válasz FehérHolló #57467 üzenetére
A jo bordzseki mar a kommunizmusban is draga volt.
while (!sleep) sheep++;
-
EQMontoya
veterán
válasz FehérHolló #57469 üzenetére
Repjegy Isztambulba: 200 euro. Jó bőrkabát Isztambulban: 300 euro.
Same rules apply!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest