- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autóhifi
- Dell Precision munkaállomások
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Egy kicsit tulbuzgo vagy most, a benyujtasodat meg kirohognek... Szerinted 3 rendornek adnak igazat vagy neked?
De itt most nem is ez a lenyeg, hanem annyi, hogy azt pakoltat ki amit akar, elvegre lehetne ott mas is, es nincs rontgen szeme, tehat valahogy meg kell allapitani mi is van a kocsiban.
Hajnalban plane at fognak ellenorizni, nyilvan nappal leszarjak...
Lehet nagyfiuskodni ellenuk, meg benyujtani mindent, de semmi ertelme.
Jo hogy nem mar azert nyujtanal be kerelmet mert megallitott ejszaka...
[ Szerkesztve ]
-
Füge007
senior tag
Nehogy már, nekik mindent szabad! Az a baj, hogy a sima állampolgár nincs tisztában a dolgokkal, mit szabad egy rendőrnek és mit nem! Én egyszer kerültem hasonló helyzetbe, amikor nem kicsit túllőttek a célon, én nem szartam be, bizony elkértem a két azonosító számot, felírtam, egyből visszavettek! Nem csináltam semmit ugyan, de ezt ők akkor ott nem tudhatták!
Nem volna ezzel semmi baj, csak az volt a meglepő amíg velem pepecseltek egy BMW elszáguldott mellettünk vagy 100-al ja ez Nagykáta belterületén volt! Mondtam is nekik, őt kellene megállítani nem engem!
A stílusról meg annyit, hogy ne engedhesse már meg egy rendőr sem, hogy flegmázzon, mert a szabályzatukban erre is van előírás, és abban nem ez szerepel!
Füge
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest