Hirdetés
Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz TeeJay #38754 üzenetére
Ha meg valami gebasz van, akkor meg 8 helyett 16G veszik karba...
Te tudod...Szerk.: tobbszor kitargyaltuk mar, hogy inkabb tobb kisebb memkarit ajanlott hasznalni, szvsz 2 darab 8as boven eleg. Csabito a 16, de minek? Persze 36Mp-nel ujra gondolnam.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Anubis_9
őstag
Bocs, hogy beleszólok, de én veled értek egyet: én is a nagyobb karit venném, ha ilyen kicsi az árkülönbözet. Munkatársam is állandóan azon lovagol, hogy nem mert 1 TB-s vinyót venni, mert mi lesz, ha elszáll? Helyette 500-ast és 750-est használ. Vissza a karira: szerintem az archiválás a legfontosabb! Vehetsz 8 GB-ost, de azon is elszállhatnak pótolhatatlan képek, ahogy a 16-osról is, ha nem mented le őket. Archiválás, archiválás, archiválás...
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
balpis
őstag
nem szóltam.
(max. annyit, hogy mindent egy kártyán tárolni nem feltétlen a legbiztonságosabb dolog.
Persze a telefonomba én is tettem 32GB-s kártyát, 4500Ft volt, hülye lettem volna 16-ost venni 3500-ért. De ott ha elszáll valami, majd újratöltöm )Az megint más, hogy ekkora képmennyiség számomra elképzelhetetlen, hisz 3-400 kép 1kép/perc ütemben is 5-6 óra folyamatos fotózást jelent.
notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
Aktív témák
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Külpolitika
- Apple notebookok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Moto G24 Power - hol van az erő?
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest