- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen NETbookot vegyek?
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz WonderCSabo #17051 üzenetére
Már én is kezdtem hiányolni a bennfentes híreket, de így érthető. Sok sikert a tanulmányaidhoz!
Kimi - The King of Spa
-
robotjatek
tag
-
vante
aktív tag
válasz WonderCSabo #17065 üzenetére
Csak bugzillás acc-al lévőknek szól?
RC kint van már?
-
fatal`
titán
válasz WonderCSabo #17068 üzenetére
Mikorra várható?
-
addikt
Akkor sok sikert a továbbiakra! De persze, nehogy azt hitt, hogy csak Neked akarok jót magunknak is jó cikkeket.
Viccet félretéve. Kívánom, hogy sikerüljenek úgy a dolgaid ahogyan elképzelted azokat!Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
fatal`
titán
válasz WonderCSabo #17073 üzenetére
FF5-ben lesz FF4 RC? Arra gondoltam, bocsesz.
Szerk.: Nem türelmetlenkedtem, csak érdeklődtem.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz WonderCSabo #17074 üzenetére
Uránia baromi szép hely! Ráadásul általában pang is az ürességtől.
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
pete_21
addikt
Tényleg feltűnt, hogy kevésbé vagy aktív a fórumon, de gondoltam/gondoltuk/, hogy biztos jó okod van rá. És végül tényleg. Nagyon sajnálom, hogy nem úgy alakult a féléved, ahogy kellett volna. Nagyon sok sikert kívánunk a továbbiakban, és ne menjen a fórumozás/segítés a tanulás rovására. Átvészeljük azt a pár hónapot, aztán majd nyáron megrohamozunk a kérdéseinkkel.
Mégegyszer sok sikert a következő félévedhez! Kitartás! -
Somik
csendes tag
válasz WonderCSabo #17088 üzenetére
Pont erről a linkről raktam újra tegnap, de a probléma továbbra is fennáll. :S
-
dqdb
nagyúr
válasz WonderCSabo #17092 üzenetére
Ha a hétvégéig nem találsz működőképeset, akkor ránézek (amúgy Opera alatt sem megy már egy ideje).
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
laszlohu
addikt
válasz WonderCSabo #17111 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a válaszod. Nem tudom, mit jelent az, hogy blokkoló bug.
Én mondjuk meg tudom erősíteni.
Nálam mondjuk eléggé leblokkolja a gépet : 100% - os processzor terheltség, majd crash - elés, majd egy jelentés az Adobe - nak. Gyakorlatilag használhatatlan a Flash player része.
Vista 32 bit. Intel Pentium 4 , 3 GHZ. Én a fenti bugot kritikusnak mondanám.
Tegnap feltelepítettem a legújabb béta flash playert 10.3 - ast de azzal is ugyanezt produkálja, szintúgy, mint a 10.2-essel. Arra gyanakszom, hogy a böngésző okozza, de az sem kizárható, hogy a Flash Player. Az tény , hogy a Plugin Container nálam előbb 30%, majd 50%, majd 70%, majd 98% -os processzor terheltséget okoz, majd összeomlik.
Remélem mielőbb kiderül, hogy mi okozza.[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
válasz WonderCSabo #17115 üzenetére
Sziasztok!
Köszi a felvilágosítást.
-
laszlohu
addikt
válasz WonderCSabo #17119 üzenetére
Sziasztok!
Úgy látom az ütemtervből, hogy a 3.6.16 - osnál előbb a nem blokkoló bugokat
( 17.- e ) javítják ki, de lehet, hogy rosszul értelmezem. -
Rototti
senior tag
válasz WonderCSabo #17125 üzenetére
Ehh... A hideg kiráz ezektől a szögletes taboktól.
Kimi - The King of Spa
-
erikke17
őstag
válasz WonderCSabo #17151 üzenetére
Mint irtam ugyan úgy google chromeval is ezt produkálja két gépen is, ha be van állitva hogy kérdezés nélkül hova töltse akkor jó, de ha úgy van beállitva hogy kérdezzen akkor mikor rányomsz hogy mentés megáll a letöltés mintha letöltötte volna. Le van töltve, vagyis sikerült úgy hogy beállitottam neki az előre megadott helyre, csak nem tudom hogy nem e hibás a telepitő Mert ilyen anomáliával még soha nem találkoztam....
pete_21 [Ezlenne]
[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
vante
aktív tag
válasz WonderCSabo #17190 üzenetére
Csak egy jó tanács. Add-onokat fordítgatni bármikor lehet, évet ismételni nem mindig... szóval inkább foglalkozz azzal a szemét matekkal Meg fog várni, hidd el. Látod, mozillások se sietnek az alap programmal se
-
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
A WMP Fx plugin el van cseszve
Megerositem, C: D: E: particio van a vincsin, es az E particiora csomagolta ki magat, en azt hittem hogy csak azert hogy onnan telepuljon es ott hagyta a kibontott csomagot igy letoroltem. Akkor ujra felteszem es megnezem amit irtal.A matekhoz en analfabeta vagyok, dehogy zavarlak, tanulj es sok sikert.
(#17189) laszlohu Hat akkor nem maradt mas hatra mint a remeny
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz WonderCSabo #17199 üzenetére
Köszönöm.
Nem vettem észre, hogy gyorsabban töltené be az oldalakat, sőt még a könyvjelző eszköztár is életlenebb.
-
BullZeye
veterán
Nekem nem hoz létre PFfiles mappát ez, és így a DLLt se találom, ha esetleg fel tudnád tölteni megköszönném, mert mióta FFet használok pár éve, sose működött ez, hiába telepítettem.
Meg a "Profil/Plugins", vagy "Mozilla Firefox/Plugins?" mappába kell rakni?
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
nagyúr
válasz WonderCSabo #17203 üzenetére
Eeeezaz köszönöm megint csak ez megoldotta, így már mindjárt jobban tetszik!
Mégvalami: 64bit-es rendszerem van érdemes lenne használni a 64bit-es verziót? Mert pl IE-ből a 32-es gyorsabb.
Amúgy lehet azért nem veszek észre tényleges gyorsaságot, mert nekem a 3-as is agyon van turbózva
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz WonderCSabo #17205 üzenetére
network.http.pipelining: true
network.http.pipelining.maxrequests: 30
network.http.proxy.pipelining: true
nglayout.initialpaint.delay: 0
browser.turbo.enabled: true
config.trim_on_minimize: truenetwork.http.max-connections = 64
network.http.max-connections-per-server =32
network.http.max-persistent-connections-per-proxy =16
network.http.max-persistent-connections-per-server = 10network.http.pipelining.maxrequests = 200
network.http.proxy.version = 1.0
network.http.request.max-start-delay = 0hogy content.notify.interval: 500000
content.notify.ontimer: true
content.switch.threshold: 250000.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz WonderCSabo #17208 üzenetére
Hát nekem gyorsabb lett tőle sokkal
-
fatal`
titán
válasz WonderCSabo #17208 üzenetére
A pipelining gyorsít szerintem is, nem is keveset. A többi hülyeség.
-
nagyúr
válasz WonderCSabo #17205 üzenetére
Azt írja, hogy a frissítés nem érvényes a gépemre
-
BullZeye
veterán
válasz WonderCSabo #17203 üzenetére
Köszi, profil mappában is tökéletesen jó ^^
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
nagyúr
válasz WonderCSabo #17232 üzenetére
W7 64bit
-
nagyúr
válasz WonderCSabo #17234 üzenetére
De 2. napja az.
-
nagyúr
válasz WonderCSabo #17236 üzenetére
Aham értem köszönöm. Amúgy mit kéne észrevegyek hardveres gyorsítás opciónál?
(Azon kívül, hogy életlenebbek a betűk )
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz WonderCSabo #17238 üzenetére
Aham köszönöm. Akkor ez nálam sztornó
-
hdanesz
őstag
válasz WonderCSabo #17243 üzenetére
A billentyűzeten van dedikált böngésző gomb. Ha egyszer megnyomom, megnyílik a firefox ahogy kell. Na, ha ott pl. megnézem a ph! oldalát és szeretném egy másik böngészőben megnézni pl. egy sztech bolt honlapját....megnyomom a dedikált böngésző gombot a billentyűzeten még egyszer. De ekkor nem újabb böngésző ablakot nyit, hanem a ph!-s oldalt váltja vissza a kezdőlapra.
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
válasz WonderCSabo #17249 üzenetére
Igen, azonban nincs olyan opció, hogy mentés.
Történt már vele ilyen a 3.5-nél is, tudom a configban az ehhez tartozó beállításokat, de visszaáll magától.
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
válasz WonderCSabo #17251 üzenetére
Köszönöm!
-
hdanesz
őstag
válasz WonderCSabo #17245 üzenetére
Gyári Fujitsu-Siemens bill. a géppel együtt kaptam. Az is gyári előre összerakott Fu-Si pc.
Megpróbálok drivert keresni hozzá.@dqdb: nincs semmi bővítmény, 1hete került új windows a gépre...tiszta szűz.
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz WonderCSabo #17253 üzenetére
Nyugodtan tetesd be, én is ezt akartam kérdezni. Ráadásul most nálam nem megy az a blog, így nem tudom meg. Megnézem késöbb.
A másik kérdésem meg az, hogy a címsort nem lehet visszaállítani olyanra, mint a 3.x-es verzióban (4 RC-t használok). Eddig ha beírtam egy webcímrészletet (pl. iddqd, ekkor ide ugrik), akkor a legjellemzőbb oldalra ugrott, vagy olyanra, aminél stimmel a címrészlet, és már többször jártam azon az oldalon.
Most meg csak keresőként működik, aminél az első találat általában az amit én szeretnék, de keresőnek ott a gugli szövegbox a címsortól jobbra, megszoktam, hogy abban keresek.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Viktor77
titán
-
nagyúr
válasz WonderCSabo #17263 üzenetére
Home/End gomb egyáltalán nem müxik. A page up hol úgy működik, mint a home gombnak kellene, hol lefelé viszi a dolgokat. Máshol sehol nincs ilyen gond csak FF4 alatt.
De van egy sejtésem, hogy köze van ahhoz, hogy belekattolok az oldalon valahova és kurzorok jelennek meg....
-
pete_21
addikt
válasz WonderCSabo #17275 üzenetére
Köszi a választ mindkettőtöknek. Jó így, csak eddig azt hittem, hogy az én profilomban van valami gáz, mert akiktől kérdeztem, nekik mind a fekete sávos megjelenítés volt.
Lehet, hogy Mozilláék direkt így akarnak kedvezni a felhasználóknak... -
fatal`
titán
válasz WonderCSabo #17288 üzenetére
Ja beágyazott, olyanról én sem tudok.
-
fatal`
titán
válasz WonderCSabo #17293 üzenetére
Nekem flash már omlott össze, de az FF tőle még soha. Sima f5 és helyre is jött
-
Z-Tom-ee
csendes tag
válasz WonderCSabo #17291 üzenetére
Tényleg tudja. Ilyenem tuti nem volt, de jó lesz, köszönöm. Még az furcsa, hogy ha van egy adott oldalon bármilyen link, videó, akkor azt megnyitja új lapon, kivéve a youtube videókat. Nem értem, miért, de elég sok beállítást láttam ebben a Tab Mix-ben, holnap átnézem, hátha erre is van valami pipa.
-
fatal`
titán
válasz WonderCSabo #17316 üzenetére
Szerintem nem az F11re gondolt, hanem a sima nagyító ikonra.
laszlohu: Vistad van? Mert emlékeim szerint ott minden alkalmazás ilyen. Bár nekem fekete volt az ablakfejléc olyankor, nem kék.
-
WonderCSabo
félisten
válasz WonderCSabo #17332 üzenetére
Személyes megjegyzés:
Az fejlesztési ciklus szinte egy az egyben a Chromeé. A Mozilla úgy tűnik úgy gondolja, hogy a Google féle módszer a célravezető, sok kisebb megjelenésben, egy megjelenésben kevesebb funkciót, de előbb a végfelhasználók elé tenni. Ezzel talán semmi baj nem is lenne, csak sajnos hiába ez, ha nem tudják betartani a határidőket (már pedig nem tudják), és kevés erőforrásokkal rendelkeznek (50 fejlesztő csinálja gyak. a Firefoxot). De reméljük a legjobbakat. A Roadmapben megnézhetjük, hogy milyen új funkciókat várhatunk.
-
laszlohu
addikt
válasz WonderCSabo #17334 üzenetére
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy elvileg az alábbi linken lévő bugokat javították ki eddig a beta 12 óta.
Az alábbi bug javítások már belekerülnek az RC2 - be?
https://hg.mozilla.org/mozilla-central/pushloghtml?fromchange=d322a1c8537e
Köszönet
-
F34R
nagyúr
válasz WonderCSabo #17332 üzenetére
Noh ez örvendetes hír
nem jön be a Roadmap
Azt meglehetne tudni hogy mikor száműzik a 3.x-s ikonokat a bookmarks-ból és az egérmozdulatok ikonja is mikor frissül ?
-
nagyúr
válasz WonderCSabo #17334 üzenetére
És RC1-ről, hogy lehet RC2-re frissíteni? Menüben nincs olyan, hogy frissítés keresés. Esetleg külön kell leszedni és telepíteni?
-
egykori
őstag
válasz WonderCSabo #17354 üzenetére
Ezt az átverős cuccot a "User Agent Switcher" addonnal gondoltad megpróbálni?
Egyébként nem ismerem, sőt eddig nem is hallottam erről. Látom, megy 4.0 alatt is majd 22-e után, ha kell megpróbálom - ha egyáltalán erre gondoltál...
-
egykori
őstag
válasz WonderCSabo #17359 üzenetére
Köszi az ötletet és segítséget.
-
Steelmanus
addikt
válasz WonderCSabo #17359 üzenetére
Kerdezni szeretnem hogy az IE9 RTM-bol, vagyis ha feltelepitem profital valamit a Firefox, gondolom nem, csak kivancsi vagyok hiszen rendszerfajlokat cserel le, a fontok szebb megjeleniteseben az IE9 RC sem segitett.
-
Steelmanus
addikt
válasz WonderCSabo #17363 üzenetére
Elnezest de nem irtam meg az OS verziot, szoval integralt SP1-es W7 64-et hasznalok, par napja telepitettem mert egy Paragon szoftver kicseszett velem, a masodiknak jelolt frissitest pedig a telepites utan letoltotte a WU es fel is telepitettem.
Akkor nem rakom fel az IE9-et mert ugysem hasznalom.
Koszonom a valaszod. -
Steelmanus
addikt
válasz WonderCSabo #17365 üzenetére
Az IE9 olyan randa mint a bűn, nekem nem tetszik, csak ugye a rendszer resze igy kitudja hogy milyen fontos rendszerfajlt cserel le. A WU--en meg nem jelent meg, akkor hiaba nezegetem a frissiteseket Ugyan leszedtem mar kulon a magyarnyelvu 64 bites verziot csak nem akarodzik feltenni, kivarom akkor azt hogy vagy magatol frissuljon, vagy elrejtem hogy ne is lassam, majd meg kivarok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest