Hirdetés

Aktív témák

  • Plebi

    senior tag

    válasz Alpachino #9332 üzenetére

    Tudod az egy dolog hogy mennyit írok az meg más, hogy mennyit olvasok ezen az oldalon.

    Képzeld el, elég sokat olvastam vissza és végig is olvastam azt a topicot is az elejétől fogva de egyértelmű válaszod egy sem volt csak folyamatos hablaty!

    Ha procikat hasonlítasz, akkor ne 2500 on emlegesd az x2 őt mert annál már jóval nagyobbak gyorsabbak vannak. Az, hogy a te procid, amilyen most egy havernak is van, és megy 3300on meg felette, nem igazán egy súlycsoport teljesítményben tuningban pláne nem. Persze ezt mindenki tudja csak éppenséggel te hasonlítgatod azokat a procikat amiket nem lehetne. Próbáltuk 8800gt 512-vel alapra rakva és prőbáltuk 3gigára húzva ég és föld. Nekem 5600+ os x2 őm van és nem kell ahhoz húzni hogy egy 3800+ oshoz képest azt mondhassam, hogy gyorsabb. Ez alapján pedig kijelentést tenni, hogy melyik proc alatt gyorsabb elég nagy értelmetlenség és hülyeség. Olyan mintha egy alap kocsit és egy tuningot hasonlítgatnál. Ég és föld, csak a poén az, hogy mindenki tudja ezt, de te úgy állítod be mintha te találtad volna fel a spanyol viaszt.

    Nevetséges és röhelyes.

    Hamár a rangomat hozod fel, a sok hozzászólás nem biztos, hogy agyat is rejt maga mögött!
    Ennyi az off mert értelmetlenül vitázni, megszállott emberrel nem lehet.

    [ Szerkesztve ]

    Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5

Aktív témák