-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
elvtarsak aze azt ne felcsuk el, hogy egy egyellor emg nem hatarozott meretu kutja is van a dologban, szoval gondoljuk arra a szegeny ebre is...
udv
neduddki
p.s. remelm nem csak az en bolonderiam, hogy kutja a /sajat es utastarsak/ egessegenk erdekeben, min csomatarto teljes haloval elvalasztva /ezert is a kombi/, v. meginabb allatszallito alkalmatossa
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
harry
veterán
Nos ha nézed az előzményeket, látni, hogy alapvetően a 400 környékén lévő Astra F-ben gondolkodtam, csak pl. totalcaron volt cikk (milyen első autó 300 illetve 600ért), és abban említették a Mondeót is, így gondoltam, rákérdezek (meg mert egyik kedvencem, de nyilván nem ez fog dönteni). De ahogy írtam is, nekem elég egy kisebb autó természetesen.
Kutya amúgy egy termetes Vizsla És alapvetően én is szívesebben tartanám csomagtérben, 5 ajtósban, kivett kalaptartóval utazott már hátul, az teljesen rendben van. Vagy ugye a kombi, amit én egyéb, olykor felmerülő célok miatt is praktikusnak tartok.
[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest