Hirdetés

Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz adm #7757 üzenetére

Végül ahogy aludtam rá egyet én is felismertem, hogy kezdem túlbonyolítani, így ma hirtelen felindulásból gyorsan el is hoztam az U2410-et, meg sem vártam az LP2475W-et, nehogy elkezdjek tépelődni, hogy milyen súllyal kéne a mérlegbe dobni az előnyöket és hátrányokat, aztán bármelyiket is választom, az emlékeimben maradjon, hogy miben volt jobb a másik, és ezt hiányosságként éljem meg azon, amit elhoztam. :DDD

Egyébként az állapotjelző LED kapcsán: A kicsomagolás után egyik első dolgom, hogy keresek a kávához hasonló színű szigetelőszalagot, és leragasztom a LED(ek)et. Ahogy teszem ezt a káván lévő színes/szagos/fémes logókkal, illetve a lehúzható matricákat azt nem felülragasztom, hanem lehúzom... :))

És hoppá, nem tudom hogy fogom ezt kivitelezni a Dell érintőgombjain, mert akkor nyomkodni nem lehet. Körömlakkot próbálta már valaki? Vagy mi érzékeli az érintést? Maga a kilógó és világító pöcök, vagy a kerete?

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Aktív témák