- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Mini PC
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Csaba_20_
őstag
Adesi írta:
Erről még nem beszélt senki, pedig eléggé visszaolvastam illetve próbáltam:
Valamelyik eladó azt mondta, hogy számít, hogy mennyi tartalék van a tápban, mert így nagyobb biztonsággal ki tudja szűrni a hálózati ingadozást, illetve vihar esetén a villámot. Ennek van valóság tartalma vagy parasztvakítás??
Hatalmas parasztvakítás. Láttál már olyan eszközt, ami kiszűri a villámot? Hát akkor... -
venember83
nagyúr
Mielott ennyi penzt kiadnal bizonyosodj meg, h tenyleg tap-problema-e. Szvsz ha az lenne, akkor vagy POST-nal vagy 3d-ben kene lekapcsoljon a gep, nem winfelallas utan, mikor vidkari s proci idle-ban van.
''Pár dolgot visszavettem indításkor'' -ezt ugy erted, h tuningot visszavetted? Ha igen, akkor szepen tolj csak mindent fel ahogy volt (de hdd maradjon lehuzva) s ugy probald hasznalni a gepet, ha problema jelentkezik, akkor valszeg nem a tap a ludas, hanem vmi nem birja az emelt orajelet.
Legegyszerubb ha kiprobalod 1 masik (garantaltan jo!!!) tappal, ha azzal mukodik rendesen, akkor biza a tap a ludas, de konfigod nem hiszem, h megizzasztana 1 deltas Chieftecet.
''Valamelyik eladó azt mondta...'' eddig ok, innentol kezdve csak mellebeszeles az egesz.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Automobilista 2
- Nintendo Switch
- PlayStation 5 Pro teszt
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Mini PC
- Politika
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya