- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hencsa1127
újonc
Helló!
Új mobilt szeretnék vásárolni, de kicsit nehéz a döntés!
3 készülékről lenne szó. Melyiket ajánljátok?
Samsung Galaxy S 4 NFC
Sony Xperia T2 Ultra NFC
LG G2 NFCHosszú távra tervezek, szóval az lenne a fontos hogy melyik a strapabíróbb.
Meg persze hogy melyiknek nagyobb a tudása.
És melyiknek jobb a kamerája-
Ti melyiket választanátok?[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Sziasztok!
~60-70eFt közötti áron keresek feleségemnek új telefont, leváltani az xperia x10 mini pro-ját.
Leginkább újat, de a kicsit használt hosszú garis is szóba jöhetne.Amire használja: telefonálás, sms, ébresztő, 1-2 androidos alkalmazás, logikai játék, néha fényképezés, nagyritkán wifi net, mégritkábban mobilnet, valamint alkalmanként (nem netes) GPS navigáció. Rootolni nem szeretnénk, olyan kellene, amin azért nem probléma belső memórián vagy memkarin tárolni progit, képeket stb. Akkuidő szintén fontos.
Kicsi a tenyere, így max ezeket néztük:
Samsung Galaxy S4 mini
LG G2 mini
LG G3 S
Motorola Moto G (bár erre tudtommal nincs magyar menü)
de egyéb ajánlatok is szóba jöhetnek.Szóval Samsung, LG, Sony, Motorola, HTC a preferált.
Mit ajánlanátok?
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
geucsa
tag
Sziasztok!
Melyiket vennétek a 3 közül?
LG G2 Mini (34e)
Samsung Galaxy S 4 Mini (35e)
Samsung Galaxy Ace 4 (0 ft)
Egy kis gyors áttekintés:
http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/fn:termekek-osszehasonlitasa:lg-g2-mini-d620-8gb-p227891614,samsung-g357f-galaxy-ace-4-p245827285,samsung-i9195-galaxy-s4-mini-p172649585/[ Szerkesztve ]
-
-
legenda
válasz geucsa #64780 üzenetére
szia,
annyira nem gyenge annak az s4 mininek az akkumulátoros üzemideje, csak viszonyítási alapnak;
g2 mini;
s4 mini;
a g2 mini üzemideje összességében jobb valamivel, de az s4 mini sem mondható gyengének abban a kategóriában.
itt részletesen összehasonlíthatod a telefonokat; link[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
maczera
aktív tag
válasz Real_Necro #64765 üzenetére
Ha a méret számít: Sony Xperia M vagy Jiayu G2F jó választás lehet.
-
Real_Necro
veterán
válasz geucsa #64782 üzenetére
Feleségemnek most G2 minit nézegetek, ha 35-ért lenne, már az én telómat is lecseréltem volna rá, de neked nyilván a szolgáltatótól jön ilyen áron.
Maczera:
Jiayu-t nem szeretnék neki, meg főzött romot sem. Xperia M hol helyezkedik el a G2minihez és a Galaxy S4 minihez képest?
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
m1lan
őstag
válasz Real_Necro #64779 üzenetére
A proci konkrétan újabb, erősebb (Snapdragon 410) a RAM a G2 Mini-vel azonos, az S4 Miniben van egyedül fél gigával több.
@Bdanyy: 4.4.4 a legfrisebb Android jelenleg, a Lolllipop még nincs kiadva hivatalosan semmire.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
RumiTT
tag
Telefon váltás előtt állok, Z10től válok éppen.
Samsung Galaxy S4-et néztem ki (használt), tetszik az intelligens szem követése nagyon, illetve a formája.Ebben az árkategóriában tudnátok mondani jobb alanyt?
LG G2-t néztem, de taszít, hogy képernyőre rakja a virtuális gombokat
-
-
VW
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Jelenleg mi a best buy androidos készülék,4" - 5" kijelzőméretben a hazai szolgáltatóknál kártyás csomagban vagy magyar webshoppban függetlenül?
1. 25-35ezer forintos árkategória? ~(Sony Xperia M)
2. 40-50ezer forintos árkategória? ~(LG G2 Mini)
köszönöm20 éve a Prohardveren. Sajnos a légzés nem intelligencia függõ, különben elég sok probléma megoldódna.
-
Mr.Rain
senior tag
HellÓ!
A végéhez közeledik Asszonykám új telefonjának megkeresése.
Xaomi redmi 1s- itt a kezelő gombok világításának hiánya nem tetszik
Lg G2 mini- itt a képernyő felbontása nem tetszik, de szép a képe, ez még elmegy. Az értesítő led hiánya viszont nem túl praktikus....
Xperia M2- itt tud valaki valamit?
A Xaomi Redmit sokat ajánljátok, de nem tudom, aki használja, mennyire van megelégedve vele. A G2 mini egész jónak tűnik, de az a qrva led hiány elég zavaró szerintem.
Xperia M2-től kicsit ódzkodom, mert Asszonynak Sony P-je van és elég sok érdekes dolgot produkál.Mit gondoltok? Melyiket vennétek?
"Nincs megállás"
-
Real_Necro
veterán
válasz Mr.Rain #64836 üzenetére
Én is az LG g2 minivel szemezgetek, egyelőre feleségem részére, de lehet saját részre is. G3 S felbontása nagyobb, csak ott meg már kicsinek tűnik hozzá a "motor". (nekem az álom a G2 lenne, csak használtan is elég drágán hirdetik...)
Értesítő led-et nem lehet a NoLED progival kiváltani?
-
Pyroo89
tag
Sziasztok! Szerintetek G3 vs Note 4? G2-ről váltanék.!
Ha a minőséget adottnak vesszük, az időpont mindig bizonytalanná válik. Note 4 > S7 Edge>S9+
-
FNZ
őstag
hali!
telefent vennék magamnak (telefon, sms, internet, fényképezés, gps, hosszabb akkuidő, egy kis játék)
ezeket nézegettem:
samu s4 mini 8gb lte
sony xperia sp
samu galaxy ace 4 lte
lg g2 mini 8gb lte
esetleg jiayu g4svéleményetek szerint melyik érné meg jobban?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
szia,
nem tudni, hogy melyiket mennyiért és milyen feltételekkel tudnád megvenni, és az is befolyásolja, hogy mennyire éri meg, de én az s4 mini lte és a g2 mini lte típusokban gondolkodnék, ha minden felsorolt felhasználási módodat figyelembe venném.
-
trueblue11
csendes tag
Sziasztok!
LG G2-t néztem ki magamnak,szerintetek megéri használtan venni 70k körül?Nézegettem sok telefont,de igazából ez fogott meg legjobban,esetleg ha tudnátok ajánlani hasonlót ilyen árban megköszönném azt is,a kijelző minimum 5 colos legyen
-
Mr.Rain
senior tag
válasz Real_Necro #64837 üzenetére
Vááá, köszi. Eddig erre még nem akadtam rá, mondjuk nem is volt okom keresni, a Nexus 4-emen és a Sony P-n van led.
Mi is a G2-höz jutottunk el, szóval szerintem az lesz. A Sony P után mindenképpen előrelépés lesz neki.Köszi a többieknek is!
üdv.
[ Szerkesztve ]
"Nincs megállás"
-
legenda
akkor viszont egyértelmű, hogy az üzletből a szolgáltató ellenében.
korábban linkeltem összehasonlítást akkumulátoros üzemidőről, összességében jobb valamennyivel a g2 mini, videózásban bírja csak látványosan jobban az s4 mini, a többiben a g2 mini jobb.
hardverben is vannak eltérések, az s4 mini lte jobb a több ram, a dual band wifi, a jobb "chipset" és proci tekintetében, viszont a g2 mini már 150-es lte, az s4 mini csak 100-as - érdekes ilyenekről beszélni, hogy mobilon 100 Mbps feletti mobilinternetes sebesség, de a telekomnál például már vannak 150-es csomagok, amik ténylegesen 100 felett tudnak.kevinbest; az 5s bőven jobb akkumulátoros üzemidőben, mint a 4s.
[ Szerkesztve ]
-
csabili74
aktív tag
Kellene egy kis segítség, gyorsan kellene vegyek telefont, de nagy a választék. Legfőképpen, a telefonálás mellett netezek, fényképezek, kevesebbet játszom.
Galaxy s 4 - van egy rakat verziója
Lg- G2 G3 Gflex
Huawei P7
HTC One, bár ott a 4 megapixeles kamera elrettent.
Vagy esetleg valami más még? Max 110000 ig mennék el, és a két év normális gari sem rettentetne el
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
kromatika
veterán
Sziasztok.tanácsot szeretnék kérni.melyik a jobb választás azonos áron?lg g2,vagy nexus 5?mivel az lg g2 is megkapja hivatalosan is az android l-t elég nehéz valasztanom.tes g2 vs nexus 5.ha lehet többek véleménye is érdekelne.elöre is köszi
-
Flind
senior tag
válasz tomika9988 #64885 üzenetére
Egyértelmű, Xiaomi Mi3. Bőven a legjobb ennyiért.
(#64888) kromatika: G2 jobb hardveresen: nagyobb akku, jobb kamera, nagyobb kijelző szinte ugyanakkora házban, de én a Nexus 5-öt választanám, a szoftver miatt. Stock Android ezerszer jobb (gyorsabb, stabilabb, szerintem szebb) mint az LG UI, persze G2-re meg van Cyanogenmod. N5 biztos hogy még jó ideig támogatva lesz Lollipop után is. Szóval én azt mondom N5, kivéve ha szeretsz főzőcskézni.
-
tomika9988
tag
válasz balazs0102 #64887 üzenetére
legalább 5" full hd. Android jöhet csak szóba. Eddig a Huawei p7,Lg G2.Sony Xperia z1.Samgun galaxy s4-et nézegettem.
Lg G2 Black 16Gb CloudyG2 3.1
-
legenda
válasz csabili74 #64882 üzenetére
szia,
s4 esetén i9506, az az újabb technológiás és erősebb hardverű, g2 okés lehet, g3 is, de annak nézz utána, hogy vannak hibalehetőségek (ház repedése és a kijelző púposodása, ezeket bármennyire is nem szeretik néhányan, ha fel van emlegetve, túl nagy arányban van jelen a hiba ahhoz, hogy ne legyen említve), a p7 és a one szerintem felejtős, esetleg nexus 5, vagy talán z3 és z3c, erős hardver, jó akkumulátoros üzemidő, de utóbbi kettő kamerában elmarad kicsit a várttól, hiába a nagy megapixel, bár még így is jobbak például a one és társaitól.
kromatika; szia, a g2 mellett a jobb akkumulátoros üzemidő és az infra szól, a nexus 5 pedig jobb szoftveres támogatásban.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mr.Rain
senior tag
GMS boltból rendelem meg a G2 minit. Már két telefont is vettünk így, nem volt soha gond.
LIGHT BOX-xal 46300 HUF. Tudom, ez csak 1 év garancia, de ez nem érdekel.
Ami érdekes, hogy oda van írva, hogy nincs benne magyar nyelv és külföldről rendelik, ami miatt 2-3 hét múlva érkezik meg.
Ez már csak azért sem állja meg a helyét, mert a telefonok 90%-ban van magyar nyelv az andriod miatt, nem?
[ Szerkesztve ]
"Nincs megállás"
-
-
Mr.Rain
senior tag
válasz Viktor0610 #64899 üzenetére
Értem. Tehát akkor egy custom rommal lehetne csak magyar nyelvet varázsolni ezekre?
Szerintem akkor a G2minit megveszem T-mobilnál, igaz 12-vel drágább, de legalább 2 év helyi garancia van rá.
Köszi!
"Nincs megállás"
-
Zahze
csendes tag
Sziasztok!
Személyes véleményetek szerint mi a 3 készülék "sorrendje" ?
Nexus 5 - LG G2 - Xiaomi Mi3 (bár az Mi3 kicsit drágább, de 2év hu-s garival a többi is 90 körüli).Talk is cheap. Show me the code - Linus Torvalds
-
utgyuru
aktív tag
LG G2 Mini és Xiaomi Redmi 1S között vacilálok, tudnátok segíteni, melyikkel járok jobban?
LG mellett szól a 4G és a hazai gari (1 év), Xiaomi USB OTG, és dual sim amiben jobbnak tűnik.
Árban kb ugyanoda jön ki.[ Szerkesztve ]
-
tomika9988
tag
Sziasztok Lg G2 vagy Huawei Ascend p7 ? árba hasonló mind a 2 készülék.
Lg G2 Black 16Gb CloudyG2 3.1
-
legenda
válasz tomika9988 #64938 üzenetére
szia,
g2; jobb akkumulátoros üzemidő, jobb kamera, jobb wifi, infra, összességében jobb hardver, a p7 mellett részemről csak a memóriakártyás bővíthetőség és a jobb hangminőség (telefonáláskor) szól.
-
-
törölt tag
Szerintetek lg g2 mini vagy optimus g?
-
Mr.Rain
senior tag
-
emitter
őstag
Sziasztok,
angliai ismerősöm venne kint független telefont, nem játékra kéne, csak netezni, emailezni, olykor fotózni akarna. A keret max. 150 GBP (kb. 60 ezer Ft)
Kinti review-k többnyire az új Moto G2-t hozzák ki bestbuynak, erről mi a véleményetek? 140 font. Vagy mást ajánlanátok inkább?Köszi!
-
JoeCockBill
senior tag
Üdv. Most tervezem leváltani szeretett G2-met, igazából nincs bajom vele, csak hát ugye a változatosság gyönyörködtet . Szeretnék kipróbálni valami különlegesebbet. A jelöltjeim: Meizu MX4, Xiaomi MI-4, Honor 6.
Eddig nálam a Honor vezet, ez leginkább a hivatalos magyarországi forgalmazás (edigital) miatt van, a garancia nálam alapvető. Nameg a bővíthetőség is eléggé mellette szól, és kinézetre is ő tetszik a legjobban. Viszont ami miatt mégis picit tartok tőle, hogy egyszer már befürödtem egy kínai telefon + különleges proci kombóval, bár az más kategória volt. Mit gondoltok?új lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas
-
szabessz
tag
Sziasztok.
Segítséget kérnék szépen, ugyanis anyukámnak szeretnék venni egy szülinapra androidos telefont
most Samsung Galaxy mini 2 használ de sok gond van vele.
Árban kb.80e-ig gondoltam kijelző méret 4.3-.4.7" kellene.
Eddig ezekre gondoltam:LG G2 Mini
LG L90
Samsung Galaxy Ace 4Szerintetek melyik legjobb választás ezek közül vagy esetleg mit tudtok még ajánlani márkásabb gyártóktól?
Előre köszönöm segítséget. -
MODERÁTOR
-
decens
tag
sziasztok!
páromnak (nő) keresek valami jobbféle telefont. márka nem annyira fontos, a megbízhatóság viszont igen. nem szoktuk cserélgetni a készülékeket, tehát örülünk ha sokáig bírja.
gyerkőcöt sokat fotózza, szóval jó lenne, ha ezen a téren tudna valamit.
androidos készüléket keresek kb az 50e forintos sávban. eddig az lg g2 mini-t szemeltem ki, bár épp a fotóitól nem estem hanyatt. nyitott vagyok bármilyen ötletre, és előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest