Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • lj510126

  csendes tag

  Sziasztok!
  Évek óta használom több gépemen is a McAfee különböző verzióit (korábban a Total Protectiont, az utóbbi időben a LiveSafe-t) és eddig nincs különösebb panaszom rá.

  Egy hónappal ezelőtt viszont kénytelen voltam újra telepítenem a PC-n a Windows XP SP3 operációs rendszert (a Windows XP leállása miatt a frissítések csak nehezen elérhetőek, de azért egy működő XP SP3-at sikerült összehoznom a gépen).

  Az XP SP3 sikeres telepítése után szerettem volna a McAfee LiveSafe szoftvert is feltelepíteni. A McAfee honlapjáról letöltöttem a LiveSafe trial (próba) telepítő programját, majd ezt követően ráklikkeltem a Run ikonra.

  Ennek ellenére sajnos most semmi sem történt, nem indult el a telepítő program.

  Kapcsolatba léptem a McAfee technical support csoportjával élő chaten keresztül a probléma megoldása érdekében. Készséggel segítettek is volna, szerették volna a távolból leellenőrizni a gépem beállításait, a szükséges módosításokat elvégezni.

  Az ennek érdekében letöltött McAfee segéd program viszont szintén nem indult el a Eun ikon klikkelése után sem.

  Távoli üzemmódban szerették volna átvenni a képernyőt, hogy jobban belenézzenek a beállításaimba, de a gépeink nem voltak képesek összekapcsolódni (a képernyőm jobb felső sarkában csak egy pillanatra villant fel egy McAfee ikon, de még eben sem volt látható semmi sem, pedig egy tartósan látható OK ikonra kellene klikkelnem, ezzel engedélyezve a képernyőm átvételét és különféle beállítások elvégzését a gépemen).

  A problémát abban vélem felfedezni, hogy a Windows XP újratelepítése után, a legelső McAfee telepítés előtt néhány beállítást kellene még elvégezni az XP-n a sikeres McAfee telepítés érdekében. Ezekről viszont nem tudok semmit se.

  A kérésem tehát az lenne, hogy legyetek a segítségemre abban, hogy milyen XP beállításokat, frissítéseket kell előzetesen elvégezni, hogy később a McAfee LiveSafe telepítésekor nem merüljön fel semmilyen probléma sem?

  Előre is köszönöm a segítségeteket!

Hozzászólok Aktív témák