Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chuzzlee803

    aktív tag

    válasz Dr.NX #3227 üzenetére

    A "minden elnyelt kártyáért +3" és esetleg egy kicsit magasabb base power (5 vagy 6, nem tudom) igazságos lenne. Maradna Thanos support, Darkhawk counter és kiszámíthatóbb lenne játszani ellene, Crystal és Maximus jobban büntetné (szvsz nem kéne win connak lennie egyáltalán). Mondjuk ehhez valószínűleg nem elég az OTA.

    Megintcsak nem OTA kategória, de Luke felmehetne 3 energyre és lehetne megint globális, az fájna a háj evőnek.

    Leech ügyileg egyetértek az Angela-Kitty reverttel, nagyon elhúzott most a játék a hatalmas T6 playek irányába. Nem is nagyon tudok azonosulni az olyan kommentekkel redditen, hogy "csak pakolj ki hamarabb sok powert tesó". Gyakorlatilag nincs most olyan pakli, amelyiknek ne lenne legalább 1 kulcs lapja vagy kombója a hatodik körben, és/vagy szemmel látható powert tudna lerakni T6 előtt több lanen. Régen a Destroyer ongoing ilyesmi volt, annak tényleg nem fáj a Leech, de minden más megeszi reggelire mostanra.
    Esetleg leejthetnék 4 energyre, és az ötödik körben már nem lehetne kijátszani, így fel lehet rá készülni.

    Más: mi lesz szerintetek az OTA haszontalan része? A múltkor a Punisher +1 power volt. Mire számítotok, kihez nyúlnak hozzá, akihez egyáltalán nem kellene/akin egyáltalán nem fog segíteni? :DDD

Új hozzászólás Aktív témák