Hirdetés
- Gamepad
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- Dedikált GPU-s rendelésnek számolja az AMD a Ryzen AI Max sorozatot
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Geresics #73983 üzenetére
Szerintem tökre így van. Hasonlóan gondolkozom én is csak nagyobb kategóriánál (3080 Ti) csak én nem korlátoztam le 10 órára, hanem megy mindig, ha meg épp játszani akarok le állítom a bányát és a profilt vissza teszem arra és vica versa.
Jövő júniusig valószínű, hogy menni fog a bányászat ugyan úgy, mint idén. Legalább az ETH, aztán meg majd kiderül, de messze van.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Dare2Live
félisten
válasz Geresics #73983 üzenetére
áramot nem számoltad bele.
A heti hírek szerint POS juniusban = a hír szerint nincs már egy év vissza.És amit leírtál azt megmondtuk neked már kb féléve...
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming AX3000 V2 Router
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest