Hirdetés

Aktív témák

  • TTT8472

    csendes tag

    Mint régebben igértem, most leírom röviden mik a tapasztalataim a megvásárolt LG 37LC2RR LCD TVvel kapcsolatban (nemvagyok valami szaki a témában úgyhogy nem lessz nagy ismertető :) ).

    A kép 94cm-es, szerintem teljesen jó a minősége a sugárzott adáshoz képest, szépek a színek nincs semmi hiba a képben. Vásárlásnál azt mondta az eladó, hogy nincs benne magyar menü, tévedett :) van. A menü egy kicsit aprónak tünik, de ez lehet, hogy csak az én vaksi szemeim miatt van :D. A hang szerintem szintén jó, igaz nem egy házimozi de nagyon szépen és tisztán szól még nagy hangerőn is (magas és mély hangok is jók és természetesen állíthatók). A beépített vinyonak van egy kis hangja de közel se akkora, hogy zavaró legyen és szerintem a mérete is elég egy darabig (80Gb). A PCvel még nem kötöttem össze de elvileg teljesen jó képes vele működni.

    Kb ez ami most így eszembe jutott, én csak ajánlani tudom mindenkinek. Ha valaki a műszaki adatira kiváncsi megtalálja a gyártó oldalán, az ottani adatok egyeznek a kapott CDn és könyvben leírtakkal. :)

Aktív témák