Hirdetés

Aktív témák

  • flash-

    veterán

    Vélemény a Samsung LE32A451C1 (A) (82cm)paneles televízióról:

    Laptop összekötés:

    ugyan sima 3 méteres vga kábellel van összekötve,de a tv-n csodaszép a kép.Divix nézése kb 2,5 méterről nézem a tv-t,és dvdrip es divix tökéletes minőségű ilyen távolságról nem látni semmi "hiányt"
    egyedül azt nem értem hogy ha a tv is 16:9 képaráyú,és a film is,akkor mégis mért van fekete csik felül meg alul? be kellene töltenie a teljes tv-t nem?(vagy az a baj hogy a laptop amiről fut a divx,az 4:3 képarányú,a tv meg 16:9???)

    720p hd filmek pcről:nos azt hiszem itt nem lehet mint mondani,fantasztikus.nem hiszem hogy full hd ennél szebb lehet 2,5 méterről. ennyi bőven elég.pont.

    tv:
    ugyan csak analóg kábeltv-vel tudtam még tesztelni(Amtel) azért 2,5 méterről egyáltalán nem vészes,szinek csodásak,felbontás meg a jobb adásoknál nem gyilkolja a szemet.3-3,5 méterről meg telejsen igazi kábeltv minőség.

    sport:van a tv-ben sport mód ugyan,de én azt vettem észre hogy pont hogy abban a módban szellemképesek a focisták mikor futnak,ha pedig kiemeltre rakom úgy vettem észre hogy jobb. hmm hát ennyit érnek ezek a módok.ajánlom kiemeltre rakni.

    "Embrace our fellow man, no longer vilified"

Aktív témák