Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Van egy 5 éves yorkink, múlt hét pénteken kapta meg a kötelező oltásokat (veszettség ellenit, és a betegségek ellenit), és ma vettem észre hogy ahol megkapta az oltást (vagyis ha jól rémlik pont ott kapta), ott becsomósodott a bőre alatt, egy viszonylag nagy területen. Ez normális? Doki nem mondta esetleg lehet ilyen tőle, és még nem is hívtuk fel emiatt, gondoltam előtte tájékozódom itt.
Előre is köszi a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Adott egy több mint 5 éves mini yorki, 2 napig nem WC-zet valami miatt (amúgy naponta szokott), de most reggel volt normális széklete, viszont a hasa/gyomra zubog hangosan, ez mitől lehet?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz monti0222w #28669 üzenetére
+ bb0t: Azóta már jobban van, levittem még párszor sétálni, bár csak pisilt. Na meg elfelejtettem mondani hogy most született meg a fiam, egyből megszaglászta azzal kezdte, 1.5 hete van itthon, de szerintem még most se tudja felfogni mi van. Lehet kicsit megviselte, bár ettől függetlenül ugyan úgy foglalkozunk vele hogy ne legyen lelki beteg, de lehet a gyomrán jött ki ma...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Adott egy 6 éves mini yorki, pár hónapja volt előszór fogkő leszedésen, az alsó első kis szemfogi közül kettőt ki is húztak neki mert már nagyon mozgott, de mondta a doki hogy tulajdonképpen erre nincs is szüksége. Viszont most vettem észre a felső is már nagyon mozog, amit ugye használ is rágáshoz, tépéshez stb. Fájni nem hinném fáj neki... Vigyem dokihoz szerintetek, vagy ezzel úgyse tudnak mit kezdeni, és ki fog esni neki úgyis?
-
B-L-A-C-K
titán
Természetesen nem arra gondoltam hogy kihúzatni vinném, hanem ha esetleg valami cuccal menthető lenne (bár kétlem) azért, illetve a többinek ne legyen ilyen sorsa, adjanak valami tippet. Mondjuk mikor voltunk nemrég leszedetni neki, azt mondta a doki innentől évente hozzuk el, de hogy a felső első is elkezdet mozogni elég aggasztó.
Amúgy kicsit mi hibánk is, nem volt soha még fogkő leszedésen, azaz elhanyagoltuk neki már ezt a részét. Viszont folyamatosan kapta ezeket a fogtisztító rágcsákat, de nem sokat ér.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest